Szymon Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Pisze na oślej, zeby bardziej zwrocic uwage na problem, ktory uwazam jest bardzo uciazliwy :D Krotko bedzie :-). Mam taka prosbe, jezeli chcecie zeby ludzie nie zawalali forum nowymi postami, tylko sprawdzali w archiwum i uzsywali opcji szukaj. TO ZROBCIE COS Z TA ZASRANA WYSZUKIWARKA!!! :evil: :evil: :evil: Za kazdym razem kiedy probuje cos znalezc, zanim napisze cos co moglo juz byc - reed uwierz mi ze tak jest :? . Uzywam opcji szukaj, i jeszcze prawie nigdy nie udalo mi sie niczego znalezc. Zamiast topic`i ze slowami kluczowymi byly na poczatrku to sa na 3 - 4 stronie jezeli tych slow jest duzo. A do tego po paru sekundach reszta stron znika 8O . I zamiast spokojnie przegladac, musze zapierdalaac bo zaraz jak dam nastepny to napisze mi ze czegos takiego nie ma. Wedlug mnie jest to troche nie fair. Jezeli skutecznosc wyszukiwarki bylaby lepsza, to moze faktycznie z tym "zasmiecaniem" tez byloby lepiej, nie wiem....moze jestem naiwny 8O . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 jak by ludzie dawali odpowiednie tytuly do postow to bylo by latwiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ja tam takich problemów nie mam i w większości udaje mi się znależć wszystko czego szukam - więc masz pecha :? . Jedno co można by zrobić (prośba do userów) to by pisać dokładniejsze tematy a nie np. "Help me" :evil: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Dokladnie tak jak napisali poprzednicy. Nie wiem jak uzywasz wyszukiwarki, ale zareczam ci ze mozna nia wszystko znalezc. To ze czesto znajduje qpe badziewia , to juz z zalami do userow. Wielu nie potrafi poprawnie zatytulowac topica, wielu sie podkleja i wielu jeszcze pisze qpe postow w topicu nie na temat. Ale to juz nie wina wyszukiwarki, tylko userow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 no, ale mozna by chociaz wydluzyc czas usuwnia tych dalszych stron, znalezionych :(. Bo nie zdaze przejzec jednego, a drugiego juz nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...