Shenlong Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Play it your way. COMBAT: CLOSE QUARTER BATTLE has several different classes to choose from, each with their own unique abilities and weapons, to support many different styles of play. Be a team player. With a diversity of classes and a team spirit, you’ll dominate the ‘every man for himself’ teams you encounter. Play as a team and prevail. Dive in, instant action. Intuitive controls and unambiguous objectives provide a soft-landing for the Value Title FPS newbie, while the class variety and precision weapons provide skill-based rewards for seasoned players. - 20 multiplayer levels with up to 32 players via Internet or LAN. - 8 Single player campaign levels. - Six classes: Soldier, Sniper, Grenadier, Gunner, Recon and Medic. With each class possessing different combat abilities, weapons, armor and speed. - 14 Weapons** - Game types include: Asset Seizure, Ground Control, Assault, DM/TDM and Last Man Standing. Screeny: Co sądzicie ? Wygląda na coś fajnego, wie ktos gdzie nabyc ta gre w PL, a najlepiej jakies demko skad sciagnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Całkiem całkiem. Trzeba dorwać jakieś demko ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Widziałem to u kolegi...i bardzo zastanawia mnie dlaczego ta gra za oceanem kosztuje aż 20 dolców! O matko, nie wiem skąd mój kumpel to ma, ale mniejsza o to, gra jest denna. Jest to silnik Unreal Tournament 2004 a gra się strasznie, modele broni czy np. rozbłysków wyglądają OKROPNIE. Nie zależy mi zazwyczaj na grafice...ale to jest przecież Unreal Engine! Hehe dorwijcie sobie tą gierke gdzieś (nie wiem czy jest demo) to się przekonacie. Grywalność nijaka, a serwerów do gry jest może z 10 obecnie. Nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...