pawelw111 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam, mam jednak powazny problem z hmmmm...mikrofonem, ale to nie jest wina mikrofonu bo patrzylem na 2 micach i to samo jest tzn. gdy cos mowie np. podczas audycji radiowej-mikrofon "buczy". Posiadam karte muzyczna 5 kanalowa PCI, czym moze byc to spowodowane i jak to naprawic? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Przepraszam ze tak post pod postem, ale to jest dla mnie wazna sprawa. Moglby ktos mi pomoc? Wg. mnie to jest wina niestety karty muzycznej, ale zastanawiam sie czy da sie to naprawic... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Przypuszczam, ze to kwestia ustawien. Pobaw sie glosnoscia (scisz), wylacz boost, wycisz wszystkie urzadzenia oprocz mikrofonu, play control i wave. Jesli to nie pomoze, problem moze tkwic w karcie ktora zbiera zaklocenia lub ma wadliwe gniazdo mikrofonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Niestety...wszystkie sposoby, ktore wymieniles-sprawdzilem i to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Być może "karta muzyczna 5 kanałowa PCI" po prostu nie nadaje się do tego zastosowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...