luckyx Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 WinFast TV 2000 XP RM sprawia troche problemow na pc mojej znajomej, co byscie polecili Gigabyte TV VTP Aver TV Go 007 chodzi tylko o ogladanie tv z dzwiekiem, bez nagrywania czy jakichkolwiek dodatkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja odradze jedynie produkty Pinnacle u mnie sterowniki były kompletnie niekompatybilne (nawet setup do konca nie dochodził ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 WinFast TV 2000 XP RM sprawia troche problemow na pc mojej znajomej, co byscie polecili Gigabyte TV VTP Aver TV Go 007 chodzi tylko o ogladanie tv z dzwiekiem, bez nagrywania czy jakichkolwiek dodatkow Twoja znajoma ma widocznie pecha te winFast-y są naprawdę dobre. Myślę że problem leży po stronie komputera znajomej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyx Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 to poczytaj temat o tej karcie na tym forum - dziesiatki osob ma problemy z ta karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja mam podobna bo wersje Deluxe :) i nie sprawia żadnych problemów i za nic bym jej nie zmienił ;-) no może kiedyś na jakąś do TV cyfrowej ale do tego mam n-box recorder. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Te karty sa chyba najlepsze i watpie ze jakas lepsza od winfasta znajdziesz (mialem juz pare) a problemy to stwarza tylko soft... ale da sie z tym uporac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) WinFast TV 2000 XP RM sprawia troche problemow na pc mojej znajomej, co byscie polecili Gigabyte TV VTP Aver TV Go 007 chodzi tylko o ogladanie tv z dzwiekiem, bez nagrywania czy jakichkolwiek dodatkow Zewnętrzny na VGA LEADTEK WINFAST TV PRO II nie jest tak tani jak na PCI ale jeśli nie nagrywa i ma kablówkę to mogę polecić do LCD. Nie sprawdzałem działania z inną anteną. Możliwość pracy bez włączenia komputera i na 100% żadnych problemów ze sterownikami to duża zaleta. Edytowane 1 Lutego 2007 przez dwaIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Oczywiście zrobisz jak chcesz, ale ja bym najpierw wziął kompa znajomej i dokładnie mu się przyjrzał. Czasami wystarczy zmienić sterowniki od grafiki i zainstalować tuner TV manualnie. Te karty są naprawdę dobre być może kumpelka trafiła na jakiś wadliwy model Zobacz tu http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...MCE116Plus.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Oczywiście zrobisz jak chcesz, ale ja bym najpierw wziął kompa znajomej i dokładnie mu się przyjrzał. Czasami wystarczy zmienić sterowniki od grafiki i zainstalować tuner TV manualnie. Te karty są naprawdę dobre być może kumpelka trafiła na jakiś wadliwy model Zobacz tu http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...MCE116Plus.html LEADTEK WINFAST TV PRO II nie ma takich problemów jak AverTV BOX 5 Live w przytoczonym teście. Kupiłem to do monitora LCD posiadającego dwa wejścia DVI i VGA ale okazało się że przez przelotkę na VGA nie ma żadnych zakłóceń a obraz TV jest bardzo dobrej jakości. PRO II nie ma żadnych bajerów w postaci teletekst czy PIP ale jest relatywnie tani bo 239 zł brutto za zewnętrzny tuner VGA to nie jest drogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...