LCC Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Czy ktoś z Was widział lub wie gdzie można dostać oprogramowanie Toshiba Tools lub inne ze sterami i programami do Toshiby Satellite A100 pod VISTĘ? Edytowane 7 Lutego 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Zapewne najlepiej będzie zajrzeć na stronę producenta - skoro tam nie ma to wątpie aby gdziekolwiek było to czego szukasz. Ewentualnie VISTA dociągnie sobie brakujące sterowniki z neta samemu ;) Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Jesli nie ma Tutaj to raczej nie bedzie nigdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Właśnie oto chodzi, że weszło na rynek kilkanaście nowych modeli samej serii A100... większość z Vistą. A skoro Vista to mają już oprogramowanie pod Vistę. Chodzi mi np. o programik SRS WOW i inne czy będą działały gdy zainstaluje Vistę a mam je pod XP. http://tinyurl.com/zp3yw Ostatnio gdy instalowałem wywaliło mi info, że nie kompatybilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Właśnie znalazłem oprogramowanie pod VISTĘ: http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su/su_sc_modSel.jsp Może ktoś już ma u siebie Vistę z oryginalnym toolsem i je udostępni? Edytowane 7 Lutego 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 softu radziłbym szukać na europejskiej stronie, na której jak wiadomo jeszcze takowej nie ma ale z tego co wyczytałem na ich forum, to niebawem zaczną się pojawiać poszczególne wersje językowe już kompatybilne z Vistą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...