Gregor1230 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Buszując troszkę po necie napotkałem na "Instincta". Screeny są tutaj : http://www.gry-online.pl/s055.asp?ID=77136 Wygląda całkiem ładnie . Edytowane 31 Stycznia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 jak dla mnie przecietniak, jedynie tekstury ladnie sie prezentuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Jakieś demko by się zdało , aby ocenic coś więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 z samych obrazków można wysnuć, że gra oferuje dużo akcji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Dobra gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Dobra gra :) Powróż mi mamo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushidoblade Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 siema nabylem ta gre ostatnio jednak w kolejnej misji 2 jest winda gdy na nia wskocze i nawet jak ukucne naciskajac C i tak mnie spycha z niej co robic chyba wykasuje te gre ale za odp dzieki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...