Inkub Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 No ale jak zniesli to po co ten licznik :D Zeby wiedziec ile sie sciaga :> No zobaczymy za 15 dni ;p czy net znowu przytna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Pamiętam jak miałem neostrade 640 to na stronie neostrada.pl też zawsze był licznik. Fakt, że dane czasami brał z kosmosu, ale był. Mnie ten licznik w panelu nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Tak na marginesie: czy można w TePsie obniżyć abonament na socjalny (najniższy) i nadal korzystać z neo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Santana Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 No to murowane zamulenie sieci szkieletowej w Polsce przez dzieci neostrady stało się faktem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Tak na marginesie: czy można w TePsie obniżyć abonament na socjalny (najniższy) i nadal korzystać z neo?Ni.Można zrezygnować z telefonu i płacić ~36zł za "utrzymanie linii". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ale jak to ich nazywasz "dzieci neostrady" pójdą też do netii i innych providerów i będą korzystać z tej samej sieci szkieletowej. To co będą teraz "dzieci neostrady", "dzieci net24", "dzieci multimo" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) To co będą teraz "dzieci neostrady", "dzieci net24", "dzieci multimo"nowe gangi będą ze sobą walczyć :) czyli prawdapodobnie będzie spokój dla "normalnych" ludzi :) wracając do tematu , ja nic nie ssałem ostatnio przez styczeń , tylkograłem/gg/strony i przewaliłem te 7gb <sciana> Edytowane 2 Lutego 2007 przez Dr@GuN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Jak komus spadnie transfer do minimum przez przekroczenie limitu to niech da znac bo nie wiem czy moge zassysac bez ograniczen xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 mi na razie liczy ten smieszny licznik :-( już naliczył ponad 700mb ciekawe co będzie jak przekrocze 7gb limitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Santana Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 nowe gangi będą ze sobą walczyć :) czyli prawdapodobnie będzie spokój dla "normalnych" ludzi :) wracając do tematu , ja nic nie ssałem ostatnio przez styczeń , tylkograłem/gg/strony i przewaliłem te 7gb <sciana> Niech idą, w każdym razie [ciach!]iarzom poniżej 15 roku życia zakazałbym dostępu do internetu, głównie przez zidiocenie ich szarych komórek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Głupi licznik Nie naliczał mi wczoraj całego dnia ściągania, wstałem sprawdziłem o 8 sume ściągniętych danych było 500mb, od 8 ściągam i mam już 1,4 GB :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Panowie to ja juz sam nie wiem zdieli te limity czy nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Wygląda na to że były zdjęte ba jeden dzień, aby zrobić zamieszanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) No wreszcie to zrobili... Mi to tak rybka ,bo mam co innego (DSL 2mb w Dialogu) ,ale cieszę się że inni nie muszą się męczyć z tymi limitami. To było tak żałosne. Teraz to inni providerzy zadrżą ,bo TP ma nieco lepszą ofertę cenową . No i więcej kowalskich ma telefon w TP Sa. Ciekawe co na to UPC ze swoim śmiesznym Chello. Edytowane 2 Lutego 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Santana Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zobaczymy kto będzie drżał jak cały polski net będzie mulił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja tam zasysam jak przekrocze swoje 25gb to sie okarze :D No ale jak by nie patzrec to na stronce neo jest napisane ze niby limity maja byc zdiete wiec niech tak zrobia :rolleyes: I z tego co widze to chyab jestem jedynym zadowolonym uzytkownikiem neo :/ zero przerw ladny staly transfer i teraz (chyba) brak limitow :D czego chciaec wiecej :D Mi wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 To ze limitow nie ma to pewne, wczoraj wieczorem nawet na infolinie dzwonilem i potwierdzili <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Głupi licznik Nie naliczał mi wczoraj całego dnia ściągania, wstałem sprawdziłem o 8 sume ściągniętych danych było 500mb, od 8 ściągam i mam już 1,4 GB :mur: Licznik byl prawie zawsze, czy byly limity czy ich nie bylo. Napisali, ze zdjeli limity od 1 Lutego to je zdjeli. Teraz do konca miesiaca bedziecie pisac, ze licznik wam dalej liczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 No i teraz jestem w plelni usatysfakcjonowany :D Tylko oby kable wytrzymaly xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 ... bo TP ma nieco lepszą ofertę cenową ...Można jaśniej ? ;) Jakos tego nie rozumiem ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Oczywiście, że to wina monopolisty. Ale jego pozycja już nie jest taka pewna jak parę lat temu :) W końcu jest alternatywa dostępna dla większej ilości użytkowników. Jak pisalem posta to byl wylaczony przez kilka godzin, ale widze, ze nic nie zmienili :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zobaczyli, że ludzie uciekają i zaczynają kombinować, A mieli tyle czasu żeby ludzi do siebie przekonać. Wuj im pupe i kawałek szkła. Ja już od nich odchodzę (netia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Licznika pewnie nie usuna bo poco, jesli jakis user bedzie chcial sie kontrolowac (tylko po co ?) w sciagniu to bedzie mial licznik pod reka. Limity na 99% sa juz zniesione. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Teraz neostrada tp bez limitów transferu: http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/intern...mu/neostrada_tp Ile razy jeszcze ktoś zapyta o limity :?: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Większość was, z tego co widzę na www neostrady sprawdza ilość danych w panelu. Nie lepiej autoconnecta zainstalować, pokazuje ile ściągnęliśmy, ile zostało etc. Mam neo już od 2 lat, a na www neostrady byłem może z 10 razy max :lol:. Ciekawe czy wylączą 14 lutego neo, czy będą się ociągać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Większość was, z tego co widzę na www neostrady sprawdza ilość danych w panelu. Nie lepiej autoconnecta zainstalować, pokazuje ile ściągnęliśmy, ile zostało etc. Mam neo już od 2 lat, a na www neostrady byłem może z 10 razy max :lol: . Ciekawe czy wylączą 14 lutego neo, czy będą się ociągać.Bardzo często (szczególnie tak z rok temu) licznik neostrady nie działał, miewał przerwy w zliczaniu nawet przez tydzień, więc powstawały duże rozbieżności między panelem a innym liczydełkiem na naszym kompie... a że tepsa przycinała według swojego licznika to wskazane było patrzeć na panel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Mi sie najbardziej podoba pokazywanie czasu przez autoconnecta. Wyszlo mi ze siedzialem w styczniu 350h na necie - 14 dni non stop :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) ja pierdziele co sie dzieje, net mi tak zamula ze nie idzie nic zrobic. cos czuje ze niedlugo moze byc ciekawie. TPSA oglosila ze nie ma limitow wiec cala polska DRZE internet az sie z linii dymi :lol: tylko u mnie sa takie cyrki? u nikogo z was nie ma takich rzeczy? Edytowane 2 Lutego 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Można jaśniej ? ;) Jakos tego nie rozumiem ; ] No faktycznie ciężko nie zrozumieć :lol2: 2494603[/snapback] ja pierdziele co sie dzieje, net mi tak zamula ze nie idzie nic zrobic. cos czuje ze niedlugo moze byc ciekawie. TPSA oglosila ze nie ma limitow wiec cala polska DRZE internet az sie z linii dymi :lol: tylko u mnie sa takie cyrki? u nikogo z was nie ma takich rzeczy? Wiesz teraz po zniesieniu tych limitów ,będzie lagowało. Z czasem to pewnie poprawią ,ale czy na pewno tak szybko. Ja tam na razie z DSL od Dialogu nie rezygnuję. Edytowane 2 Lutego 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Mam takie pytanie. Czy ktos orietuje się jak wyglada zaplecze techniczne tepsy i neti? Chodzi mi o to czy moze zainstaniej taka mozliwosc, ze nagle neo 1m ktora ma ping 60 i robi 140 kb/s w p2p nie zacznie zwalniac po scigniciu limitu i okaze sie ze nagle 1 m robi ping 80 a max p2p bedzie 100. To samo tyczy sie neti. i Pytanie nr 2 Jaka jest rzeczywiosta predkosc neo 1m, chodzi mi o to ile pokazuje wam w liczniku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...