Orgiusz Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Oby potrwalo troche [; [ot] Ktore dyski 500GB sa najwydajniejsze? :wink: [/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Gdziesz czytalem ze te zmiany to od 1 lutego do 15 marca Na pierwszy ogien ida osoby ktorym nie dlugo konczy sie umowa i tak pokolei do 15 marca maja wszyscy miec z 128 na 256... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) [ot] Ktore dyski 500GB sa najwydajniejsze? icon_wink3.gif [/ot] [ot] Żadne lepiej puścić 2 x 250 w RAID [/ot] B) Edytowane 10 Lutego 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Witam. Dzisiaj podczas sciagania danych dzieje mi sie cos dziwnego ale bardzo milego dla mnie :) Podczas scaigania tranfer skacze od 80 do nawet 160 kb/s - mam neostrade w opcji 512. Ma ktos tak jeszcze ? Pozdrawiam Edytowane 18 Lutego 2007 przez evocati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) wrrr znjaomi mają cos tkaiego... (ale tylko spoza "zasiegu"centralki w katowicach...) a ja podlegam pdo katowice wrrrr widziałem te jakby nie patrzeć CUDA na wałsne oczy ale czy nadal są takie"jaja"to nie wiem... Edytowane 24 Lutego 2007 przez Gierek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Na bazie m.in. wyników z analizy ruchu w sieci polpak tp stwierdzono znaczny wzrost ruchu w sieci IP - od momentu uwolnienia limitu transferów dla neostrady tp. TP zaobserwowała 70-procentowy wzrost ruchu peer-to-peer (pobieranie dużych plików z sieci: pobieranie filmów, plików muzycznych) w sieci szkieletowej, co w efekcie wywołało przeciążenie sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Mi od soboty program od modemu wskazuje synchronizacje na 320kbps a nie 160kbps jak to bylo dotychczas.. Ale.. Tak, jest jedno "male" ale - nie moge sie od tego momentu polaczyc z Neostrada. Ktos cos podobnego przezyl? Komus zwiekszyli predkosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Powiedzmy ze cala niedziele ciesze sie zolwiem wyscigowym. Nie chodzi o predkosc tylko o opoznienia. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Mi zwiększyli w tamtym tygodniu :)) i ciągne z pełną prędkością tzn. 28-31kb/s :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Mojej kobiecie zwiekszyli speeda, w OSTATNI dzien miesiaca lol :D A umowa sie konczy kolo listopada. Nie spieszyli sie zbytnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Powiedzmy ze cala niedziele ciesze sie zolwiem wyscigowym. Nie chodzi o predkosc tylko o opoznienia. :mur: U mnie dokładnie to samo, pół niedzieli z pingiem ponad 200, może wkońcu coś z tym zrobią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...