jerry25 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) witam !!!!!! mam małe pytanie jakie sa wyjscia w tych nowych kartach graficznych firmy ATI, jak np: ATI X800GTO AGP 256MB 256BIT DDR DVI TV, ATI RADEON X1300PRO 256MB DDR2. Bo obecnie mam starego ATIka Radeona 9100 Vivo i wyjscie jest rewelacyjne, na TV ogladajace filmy sa bardzo dobrej jakosci. Takze chcialem kroas z tych kart kupic i nie mam zielonego pojecia czy warto. Prosze o jakis krotki opis. Pozdr Edytowane 1 Lutego 2007 przez jerry25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1okonek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Jeżeli chodzi o wydajność to bierz x800gto.Radki ogólnie mają dobre wyjścia tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Jezeli chodzi tylko o jakość to własnie radek 9100 jest chyba najlepszy, a jezeli zalezy ci tez na wydajności to bierz x800gto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...