Fredek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Witam Jako że niemal nigdzie nie moge u siebie w mieście dostać w.w Modecoma, szukam dla niego jakiejś alternatywy, znalazłem coś takiego, dobre to??Odrazu mówie że na Huntkeya 350AP kasy niemam, więc zastanawiam sie nad tym chiefteckiem... p.s jeżeli jednak lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ModeComa to postaram sie go gdzieś znaleźć :-P Edytowane 1 Lutego 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Osiągi podobne, nieco cichszy niż modecom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 jest ok a luknij te jeszcze, powinny byc tanie silver power sp 350 p1b psf (albo wersja 400) albo moze amacrox warrior ax 400 pnf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) @Benito a jakbyś miał wybrać z trzech: ModeCom, ten Chieftec albo Amacrox to który byś wziął?? Bo jak coś to jade po ModeComa, jest w PCprojekcie (nie lubie tego sklepu ale poświęcę sie) bo ten silver power jakoś mi sie nie widzi i ma 80mm wiatrak :? Edytowane 1 Lutego 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Jeśli armacrox nowy i na gwarancji to jego, bo najnowszy konstrukcyjnie. Jeśli nie to chieftec 350 bo najbardziej niezawodny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) A jesli chodzi o wydajność prądową to jak wypada Chieftec w stosunku do ModeComa?? Generalnie do mojego configu który z nich byś wziął?? Nie wiem co myśleć o Chieftecu bo to taka delta prawde mówiąc....chyba :wink: Edytowane 1 Lutego 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...