kbzium Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Otóż pamięć jest podkręcona z 400 na 431 i cl2,5 (ze standard 3). Nic się długo, długo nie działo ale wczoraj pojawił się błąd w WoW.... pamięć nie może być read. Sugerowałoby to błędy pamieci.... czy możliwe jest, że to wina wowa, a nie pamięci? 2: Pamięc muszę kręcić razem z fsb, czyli mam fsb na 144, pamięć śmiga na 231. Co zmniejszyć: częstotliwość czy clk (z 2,5 na 3), jeśli to rzeczywiście wina pamięci. Chodzi o to, żeby wybrać "mniejsze zło". Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Wypadałoby podać konfogurację a przynajmniej platformę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 celeron d asrock p4v88+ 2 x kingston 512 mb cl3 400MHz win xp pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 na dziendobery zmien z cl2,5 na 3. Moje goodramy co sa na 2,5 niby chodza na 2.0 ale bledy memtest wywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 A ja Ci doradze zostawić te pamięci tak ja są. WoW czasami lubi się wykrzaczyć z takim komunikatem. Dla pewności memtest/goldmemory przez kilka godzin puść to będziesz wiedział na 100%. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...