Pioterek Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Właśnie zamówiłem sobie nowego procka, kumpel przyjeżdza za tydzień i mi przywiezie. XP1700+ za 100$ i 10$ za przesyłkę to daje jakieś 450zł. Ceny pamięci takie same jak u nas. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Właśnie zamówiłem sobie nowego procka, kumpel przyjeżdza za tydzień i mi przywiezie. XP1700+ za 100$ i 10$ za przesyłkę to daje jakieś 450zł. Ceny pamięci takie same jak u nas. Pozdrawiam no nie wiem czy to taki dobry interes :? a jak Ci coś zdechnie to co zrobisz ? servis w juesej ?? ja kupiłem AXP1800+ za 560 zł i z roczną gwarancją, i chyba lepiej na tym wyszedłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 dlatego sie przeprowadzam do USA :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Właśnie zamówiłem sobie nowego procka, kumpel przyjeżdza za tydzień i mi przywiezie. XP1700+ za 100$ i 10$ za przesyłkę to daje jakieś 450zł. Ceny pamięci takie same jak u nas. Pozdrawiam no nie wiem czy to taki dobry interes :? a jak Ci coś zdechnie to co zrobisz ? servis w juesej ?? ja kupiłem AXP1800+ za 560 zł i z roczną gwarancją, i chyba lepiej na tym wyszedłem Mniam ... może jaki handelek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Właśnie zamówiłem sobie nowego procka, kumpel przyjeżdza za tydzień i mi przywiezie. XP1700+ za 100$ i 10$ za przesyłkę to daje jakieś 450zł. Ceny pamięci takie same jak u nas. Pozdrawiam a po ile masz tam pamieci.. bo ja bym chetnie kupil ddr 366 :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 ie wiem po lile te pamięci. Kumpel mi to sprawdzał ale tja pytałem o PC2100 są po 75$. A jak mi ten procek padne to mu wyślę i on go wymieni. Zresztąprzyjeżdża na miesiąc więc jak będzie OK przez ten czas to potem też. Piozdrowienia dla wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 ie wiem po lile te pamięci. Kumpel mi to sprawdzał ale tja pytałem o PC2100 są po 75$. A jak mi ten procek padne to mu wyślę i on go wymieni. Zresztąprzyjeżdża na miesiąc więc jak będzie OK przez ten czas to potem też. Piozdrowienia dla wszystkich. ale nie odpowiedziales czy jest szansa by kupil cos innym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadhu Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 ale nie odpowiedziales czy jest szansa by kupil cos innym No wlasnie - zwlaszcza takiego radka 8500 za 128$ :D :D :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Właśnie zamówiłem sobie nowego procka, kumpel przyjeżdza za tydzień i mi przywiezie. XP1700+ za 100$ i 10$ za przesyłkę to daje jakieś 450zł. Ceny pamięci takie same jak u nas. Pozdrawiam no nie wiem czy to taki dobry interes :? a jak Ci coś zdechnie to co zrobisz ? servis w juesej ?? ja kupiłem AXP1800+ za 560 zł i z roczną gwarancją, i chyba lepiej na tym wyszedłem Mniam ... może jaki handelek ? co masz na mysli ? ja nie handluje, ale jak moj dostawca sie zgodzi to moge zapodac Ci kontakt w Katowicach z tymi procami i nie tylko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 a po ile masz tam pamieci.. bo ja bym chetnie kupil ddr 366 :> Specyfikacja: - 256MB PC-3000 - 366Mhz DDR (183Mhz) - CAS 2.5 / 184 pin DIMM - 16 Memory Chips - Chłodzony radiatorem na www.4max.com.pl za 590zł z VAT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 a po ile masz tam pamieci.. bo ja bym chetnie kupil ddr 366 :> Specyfikacja: - 256MB PC-3000 - 366Mhz DDR (183Mhz) - CAS 2.5 / 184 pin DIMM - 16 Memory Chips - Chłodzony radiatorem na www.4max.com.pl za 590zł z VAT to za duzo... dlatego kupuje 333 za (400 netto) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 a po ile masz tam pamieci.. bo ja bym chetnie kupil ddr 366 :> Specyfikacja: - 256MB PC-3000 - 366Mhz DDR (183Mhz) - CAS 2.5 / 184 pin DIMM - 16 Memory Chips - Chłodzony radiatorem na www.4max.com.pl za 590zł z VAT to za duzo... dlatego kupuje 333 za (400 netto) gdzie??(aukcja?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...