wilczurek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 będe miał internet z chello przez satalitke ( nie wiem jakiej firmy ) sygnał będzie ciągniety przez 2km . ale nie w tym problem , jak będze trzeba to ustawić co sie dostaje itp do połacznia potrzebne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Może to głupie, ale czy przypadkiem nie pomyliłeś internetu satelitarnego z Wi-Fi ? Jakie 2km? do satelity? hehe do niej jest ze 30 (tak na oko) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 wiesz jak wygląda wierzyczka do przekazywania sygnału na komurke ?? ja będe miał taki jeden wachlaż i umnie na dachu znajdzie się 2 . temu zdrobniłem bo nie czaiłem do końca jak to sie nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...