yuucOm Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 W szukajce po wpisaniu piłka ręczna nic nie wyszukało wiec robie nowy temat :P POLSKA W FINALE MŚ W P. RĘCZNEJ 2007 W połfinale pokonaliśmy po kapitalnym (i sterujacym :o :o) meczu Danie 36:33. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ładnie :D Choć mecz oglądałem od 75 min :lol: to i tak końcówka była emocjonująca i jeszcze te osłabienie składu na minuty przed końcem :D Choć w handball nie gram już od przeszło roku, to jeszcze sentyment do tego sportu został :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 nie ogladalem <cyfra+> , ale szczerze kibocowalem, widać, ze Polacy maja jednak lepsze ręce niż nogi, najpierw siatkarze, teraz 'ręczniacy' :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 i teraz odezwie sie tlum specjalistow, ktorzy pierwszy raz w zyciu widzieli pilke reczna :D powodzenia w finale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 no coz, nic juz na to nie poradzisz;] a pomyśleć, że jeszcze wczoraj mieli biegunke ;d od 50minuty myślałem, że już przegrają, nie mogli w ogóle zbliżyć się do bramki duńskiego bramkarza, te rzuty z daleka nas kilka razy ratowały, aż pod koniec drugiej dogrywki... ahh :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Jak dla mnie istny Hardcore od polowy spotkania. Meczyk na miare finalu, naprawe brawo chlopaki !!!!!! Teraz pozostaje skopac tylki szkublom :D :D ps. aby nie bylo jak z siatkarzami ze odpuszcza to spotkanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 i teraz odezwie sie tlum specjalistow, ktorzy pierwszy raz w zyciu widzieli pilke reczna :D powodzenia w finale i co zabronisz nam sie cieszyć :blink: :lol: :lol: :lol: do boju polskie byczki!!!:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 nie wiem jak wy ale ja już nie pamiętam kiedy ostatni raz się tak denerwowałem.... chyba tylko mecz Polska - Rosja na MŚ w siatkówce.... potem długo długo nic.... ;) śmieszą mnie wypowiedzi typu: teraz sie zleci kupa znawców, "kibiców" itp itd - pytam - i co z tego??? to źle, że ludzie się interesują? lepiej by było gdyby nikt nic nie wiedział o tym sukcesie? czy ktoś z głoszacych takie opinie pomyślał o tym, że może właśnie dzięki temu turniejowi, zapisze się "kilku" młodzianów do jakichś klubów handballu i w przyszłości będziemy mieli z nich radoche? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 taaak pierwszy raz ogladalem mecz pilki recznej ;];];] ale emocje i tak byly duze :D Ten sport to chyba bardziej kontaktowy niz rugby ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Dzis też pierwszy raz oglądałem ręczną. Szczerze mówiąc spodobała mi się :) Byłem zdziwiony tym, że to jest aż tak kontaktowy sport, wcześniej myślałem, że piłkarze ręczni są chudzi i wątli a tu prosze jaka niespodzianka. Byki po 2m i 90kg wagi :lol: Powodzenia w finale :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 nie moglem przeuczyc tego meczu, duzo emocji naprawde ciekawe widowisko ;) a wszystko w dyscyplinie, ktora wymyslili wiezniowie w moim 100tys. miescie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja jak mialem tak nadal mam polewe z tego sportu. Ale oczywiscie kibicuje naszym w finale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) No brawo nasi. Liczę na złoto Tak btw to ktoś tu napisał ze to kontaktowy sport - od razu widac ze nie grał w piłke ręczną. To taka gra dla zniewieściałych chłopców jak ktoś ich uderzy to kładą się i udają że ich boli. Jakikolwiek ostrzejszy kontakt to faul. To tlyko tak efektownie wygląda z boku. Normalnie gorzej niż piłka nożna ;) Ja przyzwyczajony raczej do grania w rugby i w koszykówkę w meczach ręcznej co chwila wylatywałem na 2 minuty. Nie można wejść barkiem, odepchnąć się, stratować rpzeciwnika, tylko przodem można tak atakować jak i bronic. Prawdziwe kontaktowe sporty to koszykówka, hokej na lodzie i rugby. Edytowane 2 Lutego 2007 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Mecz był kapitalny. Polcay grali rewelacja a bramkarz pokazał klase. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Mecz był świetny. Czekam na finał. Mam nadzieję że dokopiemy, albo raczej dorzucimy Niemcom :) Tak btw to ktoś tu napisał ze to kontaktowy sport - od razu widac ze nie grał w piłke ręczną. To taka gra dla zniewieściałych chłopców jak ktoś ich uderzy to kładą się i udają że ich boli. Jakikolwiek ostrzejszy kontakt to faul. To tlyko tak efektownie wygląda z boku. Normalnie gorzej niż piłka nożna Ja przyzwyczajony raczej do grania w rugby i w koszykówkę w meczach ręcznej co chwila wylatywałem na 2 minuty. Nie można wejść barkiem, odepchnąć się, stratować rpzeciwnika, tylko przodem można tak atakować jak i bronic. Prawdziwe kontaktowe sporty to koszykówka, hokej na lodzie i rugby. Prawda, prawda. Edytowane 2 Lutego 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Jak dla mnie istny Hardcore od polowy spotkania. Meczyk na miare finalu, naprawe brawo chlopaki !!!!!! Teraz pozostaje skopac tylki szkublom :D :D ps. aby nie bylo jak z siatkarzami ze odpuszcza to spotkanie... Raz im dokopalismy to i drugi raz to zrobimy :D a co do siatkarzy to przesadziles ... moze najlepiej nie zagrali, ale to brazylijczycy szaleli na parkiecie, ale to nie o tym temat nie moglem przeuczyc tego meczu, duzo emocji naprawde ciekawe widowisko ;) a wszystko w dyscyplinie, ktora wymyslili wiezniowie w moim 100tys. miescie :D z tego co wiem pilke reczna wymyslili szkopy (grali chyba w 11), a pozniej dunczycy zmienili (zmniejszyli do 7), a tych wiezniow nauczyli grac niemieccy straznicy i od tego wiezienia w szczypiornie czy jak to sie tam zwie jest nazwa szczypiornisci sam przyznam ze pilka reczna interesowalem sie srednio, na wfie jeszcze w gim gralismy czasami, pilkarzy znalem tych najslawniejszych (czyli z bundesligi) ale na mś ogladalem wszystkie mecze ;D a bieliecki jest niesamowity :] czy z 7 czy z 9 czy z 11 metrow. jemu to roznicy nie robi ;] mam takze nadzieje ze w finale z niemcami czesciej pogramy skrzydlami, bo z dunczykami ze skrzydel zdobylismy tylko 1, moze 2 bramki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 nie ogladalem <cyfra+> , Ale był także np.: na DSF (Astra 1c)! A niemiecki komentator tak podsumował: dobrze, że Polska wygrała, bo to jedyna drużyna, która może z nami wygrać w finale (sic!) - co miało być zapowiedzią bardzo dobrego meczu w finale, skoro Niemcy z Polską się zmierzą po raz drugi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Przelecialem wszystkie kanaly i w cyfrze+ DSF nie znalazlem... Wie ktoś na gdzie mozna bedzie obejrzec finał? Moze w internecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) - Jeśli nie będzie biletów dla polskich kibiców, to nie wyjdziemy na parkiet - zapowiedział po rozmowie z wiceprezesami światowych władz piłki ręcznej, szef Związku Piłki Ręcznej w Polsce, Andrzej Kraśnicki. Niestety wygląda na to, że w niedzielę w KoelnArena Polaków prawie w ogóle nie będzie. Niemcy wszystkie bilety zarezerwowali bowiem dla siebie, nie przejmując się w ogóle sympatykami finałowego rywala. - W piłce nożnej przysługuje procentowa ilość biletów dla kibiców gości, a w handballu robi się "po swojemu". Wystąpiliśmy o 100 biletów dostaliśmy null - dodał prezes Kraśnicki. NC Edytowane 3 Lutego 2007 przez Cortezon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 final bedzie transmitowany na zwyklym polsacie. nie ma go na cyfrze+? a co do organizacji finalu to rece odpadaja. ale bojkot finalu bylby nieodpowiedzialny ... mam nadzieje ze dokopiemy glupim szwabom a w przyszlosci zorganizujemy mś albo me w polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Finał na darmowym Polsacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Poprostu skandal. Oni juz sobie podobno fete przygotowali bo sa pewni wygranej, na onecie coś było napisane że jakieś piosenki w radiu wyśmiewające polaków puszczają :) Mam nadzieje ze się na nich zemścimy i że nasi im dokopią :) NC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 :angry: :angry: http://sport.interia.pl/temat/reczna-ms/z-...cow,866542,3840 :angry: :angry: Niech zagrają i skopia poopska Niemcom B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Wiedziałem, że Szwaby to są świnie ale żeby aż takie. :mur: Oby im nasi dokopali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) To jest strona niemieckiego odpowiednika Faktu: http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/2007...orstellung.html Po lewej macie ankiete "Kto wygra?" - proponuje klikac w drugą opcję - moze to da im troche do myslenia;] EDIT: http://www.sport1.de/de/sport/artikel_836936.html Kolejna sonda, tym razem trzeba kliknać Nein po prawej;] Edytowane 3 Lutego 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja też kibicuje Polskiej reprezentacji od 10lat i jestem ich wielkim fanem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Meczyk ogólnie dobry. Kołowy i grający na skrzydłach troche dali [gluteus maximus], ale nie było najgorzej B-) . Mam nadzieję, że w meczu ze Szkopami zagrają troche lepiej i sięgniemy po złoto :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 To jest strona niemieckiego odpowiednika Faktu: http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/2007...orstellung.html Po lewej macie ankiete "Kto wygra?" - proponuje klikac w drugą opcję - moze to da im troche do myslenia;] EDIT: http://www.sport1.de/de/sport/artikel_836936.html Kolejna sonda, tym razem trzeba kliknać Nein po prawej;] Zagłosowałem i dostałem wyniki: w pierwszej sondzie ok. 27% uważa, że Niemcy zostaną mistrzami świata (czyli 73% uważa, że Polska!!!); w drugiej sondzie ok. 16% uważa, że Niemcy zostaną mistrzami świata (czyli 84%, że Polska!!!): PS: und3r! dzięki za namiary na te sondy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Zagłosowałem i dostałem wyniki: w pierwszej sondzie ok. 27% uważa, że Niemcy zostaną mistrzami świata (czyli 73% uważa, że Polska!!!); w drugiej sondzie ok. 16% uważa, że Niemcy zostaną mistrzami świata (czyli 84%, że Polska!!!): PS: und3r! dzięki za namiary na te sondy! Thx und3r! Już jest 76% i 95,2% na naszą korzyść :wink: Wiadomo, że w ten sposób meczu nie wygramy ale tak jak napisałes niech im to da trochę do myślenia.. Chociaż wątpię :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 A kto z was oglądał wcześniej mecze piłki ręcznej? Zna ktoś zasady? A w szkole grał ktoś na lekcjach w-f? Z pewnością bardzo nieliczna grupa osób. Oglądałem czasem jakieś skróty i to na tyle jeśli chodzi o ten sport. Ale jak Polacy zaczęli grać to i ja i WY zaczęliśmy się interesować tym sportem IMHO dobrze. Przez pryzmat meczu z Danią musze przyznać, że ten sport jest ciekawy, widowiskowy. Dalej jak nie rozumiałem, tak nie rozumiem zasad. Wiem tylko, że rzuty oddaje się zza linii i nie można na nią wejść, ale można tam "wskoczyć" i wykonać rzut i... można kozłować piłkę i potem 3 kroki, czy jakoś tak ;). Życzę naszym powodzenia w finale, niech ich skopią dobitnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...