Skocz do zawartości
kurdefelek

Vista I Gry - Wasze Testy

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli chodzi o to demko to na moim konfigu widziałem max 149 fps

procesor i ramki na default, karta ma lekko podniesione taktowania o 40mhz na rdzeniu i 50 na pamieciach.

Na XP nie mam pojecia jak by to smigalo.

Edytowane przez Grzechu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam cicha nadzieje ze jakas banda domoroslych programistow wypusci jakies Third-Party-DX10 pod XP ... cos czuje ze oprocz funkcji sprawdzania etykiety systemu [czy vista/czy nie] podczas proby instalacji, microsoft n ie wprowadzil znaczacych zmian w porownaniu do starego DX9c ... ;]

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja od sprzedawcy w sklepie oczekuję (poza wciskaniem tego co ma na stanie), że będzie wiedział oczym do niego rozmawiam i jak zapytam, który system wybrać dzisiaj, żeby potrafił powiedzieć coś więcej niż, że będę miał h@# j klopotow.

Co do momentu przesiadki na Vistę, to jest indywidualna sprawa. Jeden chce trendy Vistę, drugi chce/musi mieć nowy system.

Ja się np. dziwie ludziom, którzy do nowego komputera kupują XPeka, ale się z nich nie naśmiewam i nie wdzę w tym podwodu do dyskusji.

tak XP'ka kupuje się bo to co oferują sprzedawcy to badziewie z Celeronami i 512 MB RAM, chodzi o osoby, które się nie znają na kompach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi