Grzechu Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Jesli chodzi o to demko to na moim konfigu widziałem max 149 fps procesor i ramki na default, karta ma lekko podniesione taktowania o 40mhz na rdzeniu i 50 na pamieciach. Na XP nie mam pojecia jak by to smigalo. Edytowane 14 Lutego 2007 przez Grzechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 a ja mam cicha nadzieje ze jakas banda domoroslych programistow wypusci jakies Third-Party-DX10 pod XP ... cos czuje ze oprocz funkcji sprawdzania etykiety systemu [czy vista/czy nie] podczas proby instalacji, microsoft n ie wprowadzil znaczacych zmian w porownaniu do starego DX9c ... ;] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Gothic 3 dziala pod Vista 64. Trzeba tylko zain stalowac najnowszego DX 9 z lutego 2007 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Tomb Raider Legend działa bez zarzutu :) , ale nie mam jak (a raczej na czym) przetestować trybu NextGen :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 A ja od sprzedawcy w sklepie oczekuję (poza wciskaniem tego co ma na stanie), że będzie wiedział oczym do niego rozmawiam i jak zapytam, który system wybrać dzisiaj, żeby potrafił powiedzieć coś więcej niż, że będę miał h@# j klopotow. Co do momentu przesiadki na Vistę, to jest indywidualna sprawa. Jeden chce trendy Vistę, drugi chce/musi mieć nowy system. Ja się np. dziwie ludziom, którzy do nowego komputera kupują XPeka, ale się z nich nie naśmiewam i nie wdzę w tym podwodu do dyskusji. tak XP'ka kupuje się bo to co oferują sprzedawcy to badziewie z Celeronami i 512 MB RAM, chodzi o osoby, które się nie znają na kompach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...