demisen Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Mam neo w opcji 320. Przed nowym rokiem ping miałem 30 :o a teraz do 160ms. Sytuacja utrzymuje się od miesiąca. OCB ? Daje screny z trace rout Objaśnijcie mi wszystko co przedstawia wykres. Czy widać dokładnie po czyjej stronie stoi wina [ TPSA czy Telia ] ? chce jechać do telepunktu bo infolinia to się nadaje. Jak zniesli te limity to chyba musieli sie jakos przygotowac ? KICHA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Kliknij Uruchom wpisz CMD i Enter. Wpisz polecenie ping dla kilku stronek polskich i zagranicznych i będziesz wiedział co jest grane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Bylo i tu na forum i na neostrada.info- problem zwiazany z zapychaniem sie bramki tepsy z telia http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=223927 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Mam to samo, nawet gorzej Po 16 pingi ok 500ms i tranfser 15 kbps przy 25% strat :/ Neo 256... Jak Ci sie uda 'wygrać' sprawe to daj znać.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...