Fulko Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 co dostaliście od lasek ?? ja taką kartkę m(sory za jakość ale odblaskowa jakaś skaner nie wydolił) ciekawie się "łykend" zapowiada :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 piesek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 no ja od swojej dostalem jaska i gacie w krowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 choroba post sie powtorzyl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ..::SNAP::.. - sporo backupów robisz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 A ja byłem w kinie :) A dostałem BIG buziaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ja do swojej jade dopiero jutro tak wiec niewiem jeszcze co dostane mam nadzieje ze to bedzie nietylko prezent :D licze jeszcze na cos wiecej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 tez bylem w kinie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ja nic nie dostalem bo moja dzis calu dzien pracuje. Ale za to jutro jedziemy na 2 dni do Hagi! Hotel z wanna, sniadanko do lozeczka.. hmmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ja tam dostałem TABLICĘ Z CYTATAMI POCHWALNYMI NA MÓJ TEMAT, które zebrała (jako "wywiad środowiskowy") moja wspaniała kobieta! :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 nie no jak to zobaczylem to spadłem z krzesłą LOL LOL LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 8) 8) :lol: :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 A mi moja zrobila maly strip tease a potem...... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 A mi moja zrobila maly strip tease a potem...... :) :) :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 W koncu dba o mnie. Zebym sie zrelaksowal. Moje maale kofanie (nie takie male 176cm) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Wiem, że to razcej na PRIVA, ale moje "małe" kochanie ma 177 i też jest nazywane "małe" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ja tamj bylem z laska w kinie :D a potem wiadomo co........... (poszlismy do mnie a starszych nie bylo :P) no a tak na marginesie to mi z nia w srode minol roczek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Gratuluje. Ja nie wiem ile wytrzymam ale jest git i robi sie coraz lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 powala na ziemie :lol: :lol: :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja dostałem wielgachnych buziaków sztuk kilka. I to wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 A ja nie mam od kogo :roll: ;) Ja tam Walę Tynki :D :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a dlamnie walentynki, dzien jak codzien :D ale przynajmniej mam z kim spedzac te dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a ja wlasnie zjadlem sniadanko powalentynkowe z Kobietka moja wspaniala. dostalem kwiatki i zrobila super kolacje :D PS. ja postawilem flaszke i sobie wypilismy wczoraj coby bylo smiesznie, spila mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 no ja zostalem wezwany do mojej pod pretextem naprawienia kompa :hyyhyhyhyyyyy................. :D :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a moja naszczescie nie wie, co ja z kompami wyprawiam, ciesze sie bardzo z tego bo jej brat ma kompa a to totalna lama :D a po za tym nikomu nie naprawie kompa - tylko sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ..::SNAP::.. - sporo backupów robisz :wink:na szpulach to "tylko filmy" :D polowa kolekcji - 350 tytulow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 kufa !! jak będę się wybierał do wrocka po wszcześniejszym zakupie 400 płytek dm ci znak na priVa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ..::SNAP::.. - sporo backupów robisz :wink:na szpulach to "tylko filmy" :D polowa kolekcji - 350 tytulow WOW :D qrde może jakąś liste podeślesz daleko nie mam a moja kolekcja malutka :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 wczorajszy dzień był wspaniały, poznałęm super dziewczyne i wszystko wygląda na to, że się rozkręci ;] btw. photos'a od Ruido: Walentynki - święto murarzy - on muruje a ja walę tynki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...