..::SNAP::.. Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 kufa !! jak będę się wybierał do wrocka po wszcześniejszym zakupie 400 płytek dm ci znak na priVa :Dkup odrazu ze 4 nagrywarki x52 :D WOW :D qrde może jakąś liste podeślesz daleko nie mam a moja kolekcja malutka :cry: wysyla sie :wink: ale tam nie ma wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a tak pozatym to niestety skanerka w tej chwili nei mam sprawnego wiec kartki nei zeskanuje ;] ale bylo to serduszko otwierane z jednej strony z czerwonym, miłym futerkiem ;] bardzo się spodobało dziewczynie ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 powala na ziemie :lol: :lol: :lol: :DNie tyle powala co "wali" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 To jest zabójcze :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 przydaloby sie co niektorym tak zrobic ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Tak ale z dyńki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...