cisrudlow Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Z tego co sie dowiedzialem, to Benq nie oferuje dodatkowych baterii do swoich Joybookow (akurat moj model, to P52). Czy jest mozliwe zamontowanie baterii z innego notebooka (innego producenta)? Jakiego producenta? Jaki model? Bylbym wdzieczny za kazda informacje. Co prawda spodziewam sie niezgodnosc oprogramowania baterii moze na to nie pozwolic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Nie do końca rozumiem... Jeśli bateria Ci padła to naprawa gwarancyjna lub kupno oryginalnej :) Chyba że chcesz "dodatkową" w sensie "bardziej pojemną" - w tym przypadku nie umiem pomóc... Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 nooo - jakby ktoś wynalazł jakąś większej pojemności baterie to też bym skorzystał ja narazie takiej nie znalazłem, a przydałaby sie bo mi oryginalna trzyma ledwie 2,5h w trybie czytelnika :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cisrudlow Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Nie do końca rozumiem... Jeśli bateria Ci padła to naprawa gwarancyjna lub kupno oryginalnej :) Chyba że chcesz "dodatkową" w sensie "bardziej pojemną" - w tym przypadku nie umiem pomóc... Pozdrawiam Poznaniak Nie padla mi ona, a zapasowa przydalaby mi sie w podrozy. Benq niestety raczej nie oferuje zapasowych baterii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_JABA Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Jeżeli ten model ma zewnętrzny zasilacz to można wypełnić jakieś pudełko ogniwami i można "dodatkową baterie" podłączyć do gniazdka zasilacza. Wystarczy ułożyć ogniwa tak by napięcie było takie jak wychodzące z zasilacza. Sam już zrobiłem pare takich bateryjek i jedyną ich wadą jest to że trzeba im dorobić jakiś wewnętrzny miernik bo system widzi je jako zasilanie sieciowe. Niestety jeżeli zasilacz jest wbudowany to nic sie nie da poradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...