evocati Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam. Musze kupic jak najtanszy i jak najcichszy dysk w przedziale 20 - 30 GB Ktory polecacie jako najcichszy ? Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Skoro nie napisałeś jaki dokładnie to polecam 2.5" Samsunga MP0302H - 30GB/ATA100/5400RPM/8MBcache. Można jeszcze dorwać nówki (więc łozysko niewyrobione) za około 160 PLN. Te dyski są jednymi z najcichszych wsród 2.5", więc do 3.5" nie ma nawet co porowónywać. B-) Ale coś za coś - nie są najszybsze, jak to typowe 2.5" :rolleyes: Zeby podłączyć do zwykłej płyty będziesz jeszcze potrzebował przelotki za < 10PLN jak TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Sorry zapomnialem napisac dysk 3.5 Co sadzicie o : Samsung http://allegro.pl/item161581531_samsung_sp...n_40gb_bcm.html Barracuda slawna (jesli dobrze pamietam najcichsza) seria ST340016A http://allegro.pl/item161566536_seagate_at...a_40gb_bcm.html Jak myslicie ktory bedzie lepszy (40 tez moga byc) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Barka bedzie wolniejsza ale i cichsza .... pamietam 40 barake padake :D myslałem ze nie chodzi wogole.... Samsunga tez miałem i tez bardzo cichy ... ale szybszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 mam samsunga i barke , mało tego w jednym kompie (obie 40 gb) i mówię odrazu szajsung cichszy ...bez porównania...jak by go nie było ....a barka se buczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...