ptr3009 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Potrzebuje karty graficznej w cenie od 200 do 400zł. Chodzi o to żeby pograć czasami w jakąś nową grę. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Agp czy PCI-ex? Agp -> za 400zł znajdziesz 7600GS ddr3 Pci-ex -? za 330zł znajdziesz 7600GS ddr3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr3009 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 A co to za różnica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 A co to za różnica? To nie wiesz jakie złącze masz w kompie?? Karty na agp nie wsadzisz w pci-e i na odwrót. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 A co to za różnica? :mur: W takim razie kup karte do telefonu na niej tez mozna pograc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor powinien ściągnąć Everesta Home Edition z www.dziecineo.prv.pl :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 ptr3009 lepiej nam powiedz jaki masz zasilacz i płytę główną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zapomiał wół jak cielakiem był... File Ty odrazu wiedziałeś wszystko o kompach?? To gratulacje bo sam musiałem się dużo nauczyć. ptr3009 do puki nie sprawdzisz jakiego złącza używa grafika nie będziemy wstanie Ci pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Własnie jak nie wiesz jakie masz złącze to podaj nazwę płyty głownej :) do puki Dobre hehehe :lol2: :lol: Edytowane 3 Lutego 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr3009 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Słuchajcie. Ja już bym dawno te informacje podał ale to komp mojego kumpla a nie mój. Dzisiaj ide do niego i sie wszystkiego dowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...