SpiderMAN Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Kupilem sobie taka pompke i powiem Wam, ze to byl bardzo dobry wybor. Wielkosciowo odpowiada MJ1000 Dane techniczne wydajnosc 800l/h moc 8W Wys podn. 1m Cena 60 zl Gwarancja 1 rok Kupilem w sklepie akwarystycznym ;) podlaczylem 3 bloki jeszcze bezchlodnicy i zbiornik zalalm woda odpalilem pompke i sie zdziwilem, woda zapierdziela z predkoscia mniej wiecej taka jak ze szlaufa ogrodowego odkreconego w polowie. http://colisa.com.pl/s-Weipro-filts-wewn.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 A miales tego Eheima malego kupowac 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Spider qpiłes ją w COLISIE czy w Krakovie :?: Jak w KRK to powiedz dokładniej gdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 jezeli juz jestesmy przy pompkach to sie zapytam czy MJ1000 jest tej samej mniej wiecej wielkosci co akuaszut 600 ??? jeszcze jedno : czy MJ1000 uciagnie mi 3 bloczki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 jezeli juz jestesmy przy pompkach to sie zapytam czy MJ1000 jest tej samej mniej wiecej wielkosci co akuaszut 600 ??? jeszcze jedno : czy MJ1000 uciagnie mi 3 bloczki ??? Uciagnie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Spider qpiłes ją w COLISIE czy w Krakovie :?: Jak w KRK to powiedz dokładniej gdzie :D W Krakowie na ul. Miodowej blisko Krakowskiej jest taki maly sklepik zoologiczny. Sprawdze jaki ma adres dokladnie to Wam napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Spider qpiłes ją w COLISIE czy w Krakovie :?: Jak w KRK to powiedz dokładniej gdzie :D No więc muszę zebrac fundusze i wybrac się tam :) A jak z temperaturami :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Spider qpiłes ją w COLISIE czy w Krakovie :?: Jak w KRK to powiedz dokładniej gdzie :D No więc muszę zebrac fundusze i wybrac się tam :) A jak z temperaturami :?: Nie zmontowalem jeszcze WC Jeszcze chlodniczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Spider moje Wc juz dziala mam Weipro model 700 no i mam klopot strasznie bzyczy :) co robic, czy twoja tez tak glosno pracuje. Pompke umiescilem w toni (wisi) pod pojemink dalem gabke zeby zminimalizowac drgania a to wszystko mocno bzyczy, buczy i drga w moim big towerze. Pomozcie plis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jezeli juz jestesmy przy pompkach to sie zapytam czy MJ1000 jest tej samej mniej wiecej wielkosci co akuaszut 600 ??? jeszcze jedno : czy MJ1000 uciagnie mi 3 bloczki ??? Uciagnie 8) a 4-5?? bo mam teraz dwa i chce dorzucic bloczki na mostki lun na NB i mofsety a potem zasilke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 jezeli juz jestesmy przy pompkach to sie zapytam czy MJ1000 jest tej samej mniej wiecej wielkosci co akuaszut 600 ??? jeszcze jedno : czy MJ1000 uciagnie mi 3 bloczki ??? Uciagnie 8) a 4-5?? bo mam teraz dwa i chce dorzucic bloczki na mostki lun na NB i mofsety a potem zasilke. Chyba juz raczej nie bardzo. Musisz chyba za PH802 sie rozejrzec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Spider jak mozesz odpowiedz na moje pytanie 3 posty wyzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 To samo co Gargamel- warczy nieludzko w porownaniu do aquaela. Aquaela nie slychac w pojemniku, weipro nie da spac w nocy. Reed- miales aquaela zeby porownac go co do glosnosci mj1000 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 niemiec - 4-5 bloczkow na ph 802 bylo by nawet krucho, chociaz zalezy jak puscisz, jesli czesc rownolegle to generalnie da rade, ale pewnie temp by byly nieciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 niemiec - 4-5 bloczkow na ph 802 bylo by nawet krucho, chociaz zalezy jak puscisz, jesli czesc rownolegle to generalnie da rade, ale pewnie temp by byly nieciekawe.szkoda, bo nie chce sie bawic pompy CO a nic rownie malego jak PH o iekszej wydajnosci i rozsadnej cenie nie przychodz mi do glowy. Jest jedna rada na to : zrezygnowac z jakiegos bloczku :/ i niedac Tobie zarobic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...