Skocz do zawartości
SpiderMAN

WEIPRO TC-800 - pompka z filtrem odlaczanym

Rekomendowane odpowiedzi

Kupilem sobie taka pompke i powiem Wam, ze to byl bardzo dobry wybor.

Wielkosciowo odpowiada MJ1000

Dane techniczne

wydajnosc 800l/h

moc 8W

Wys podn. 1m

Cena 60 zl

Gwarancja 1 rok

Kupilem w sklepie akwarystycznym ;)

podlaczylem 3 bloki jeszcze bezchlodnicy i zbiornik zalalm woda odpalilem pompke i sie zdziwilem, woda zapierdziela z predkoscia mniej wiecej taka jak ze szlaufa ogrodowego odkreconego w polowie.

http://colisa.com.pl/s-Weipro-filts-wewn.shtml

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spider moje Wc juz dziala mam Weipro model 700 no i mam klopot strasznie bzyczy :) co robic, czy twoja tez tak glosno pracuje. Pompke umiescilem w toni (wisi) pod pojemink dalem gabke zeby zminimalizowac drgania a to wszystko mocno bzyczy, buczy i drga w moim big towerze. Pomozcie plis :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli juz jestesmy przy pompkach to sie zapytam czy MJ1000 jest tej samej mniej wiecej wielkosci co akuaszut 600 ??? 

jeszcze jedno : czy MJ1000 uciagnie mi 3 bloczki ???

Uciagnie 8)

a 4-5?? bo mam teraz dwa i chce dorzucic bloczki na mostki lun na NB i mofsety a potem zasilke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli juz jestesmy przy pompkach to sie zapytam czy MJ1000 jest tej samej mniej wiecej wielkosci co akuaszut 600 ??? 

jeszcze jedno : czy MJ1000 uciagnie mi 3 bloczki ???

Uciagnie 8)

a 4-5?? bo mam teraz dwa i chce dorzucic bloczki na mostki lun na NB i mofsety a potem zasilke.

Chyba juz raczej nie bardzo. Musisz chyba za PH802 sie rozejrzec :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niemiec - 4-5 bloczkow na ph 802 bylo by nawet krucho, chociaz zalezy jak puscisz, jesli czesc rownolegle to generalnie da rade, ale pewnie temp by byly nieciekawe.

szkoda, bo nie chce sie bawic pompy CO a nic rownie malego jak PH o iekszej wydajnosci i rozsadnej cenie nie przychodz mi do glowy. Jest jedna rada na to : zrezygnowac z jakiegos bloczku :/ i niedac Tobie zarobic :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi