Gość lipa_ml Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 witam. chciałem sobie spowolinic wentyl na karcie msi ati x1950pro pci i mam problem ze stwrzeniem profilu. wchodze w zakładkę fan ustawiam swoje wartosci ale nie mogę wpisac nazwy profilu poniewaz jest nie aktywna a tym samym nie mozna zapisac profilu. może ktoś ma pomysł co tu wykąbinowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Możesz kliknąć w Save As?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Możesz kliknąć w Save As??nie mam save as tylko ikonke dyskietki jak na nią klikam to wyskakuje błąd "nothing to save in profile" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Pokaż screena jeśli możesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja też tak mam i nie mogłem dojść jak z tym sobie poradzić. Możesz zainstalować RivaTuner i ustawić w Low-level system settings (zakładka fan) prędkość wentyla. . Zaznaczyć żeby zapamiętało przy starcie windowsa. Wcześniej jednak w zakładce settings (ustawienia programu ) zaznacz Run at Windows startup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 w rivie wiem jak to zrobic ale zalezy mi na ati tray tool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaznaczasz Include in profile?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaznaczasz Include in profile?? :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianbos Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 witam mam powercoolera x1950pro 256mb i nie mam w gole dostepnej zakładki fan na żadnych sterownikach próbowałem już przeróżnych w czym może być problem pomóżcie?? chłodzenie mam taki jak w kartach ATi ?? w riva tunerze tez nie mam tej zakładki fan?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Widać twoja karta nie ma możliości regulacji obrotów wentylatora. Nic raczej na to nie poradzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...