max2000 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam! Mam problem z instalacja skanera Plustek OpticPro pod Vista :mur: Na stronie producenta sa sterowniki pod XP, na ktorych skaner nie chce sie zainstalowac. Moze ktos probowal instalowac skaner Plustka pod Vista albo ma lub wie z kad sciagnac jakies sterowniki, ktore pozwola mi zainstalowac skaner. Z gory dzieki za pomoc. :D Pozdrawiam max2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ale w sensie jak się nie chce zainstalować? Co pisze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max2000 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ale w sensie jak się nie chce zainstalować? Co pisze? Nie moze odnalesc jedego pliku. Instalacja konczy sie niepowodzeniem. Wogole nie widzi starownika TWAIN. Instalowalem wersje sterownikow pobranych ze strony producenta (ver.232-V531E). Pod Win XP nie mam zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Spróbuj pobrać sterownik do swojego skanera stąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max2000 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Spróbuj pobrać sterownik do swojego skanera stąd Mam ta wersje, pobralem z http://manager.money.pl/, to jest ta sama wersja sterownikow. Probowalem instalowac na uniwersalnych sterownikach do skanera Plustek na USB. Walcze caly dzien i nic tego. Jak do niedzieli nic nie zrobie bede musial wrocic do XP, skaner potrzebuje do pracy. Chyba bede musial poczekac az wyjda sterowniki do tego skanera :sad: Ale dzieki za pomoc!! :rolleyes: max2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...