fokabezoka Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam Panów i Panie :) Mam takie 2 pytanka. 1.Czy na tej płycie http://www.allegro.pl/item163295522_asus_a...mx_okazja_.html jest możliwość wyłączenia w biosie Zintegrowanej Karty Graficznej ? Oraz pytanie numer 2 (dla pewności) Czy ta płyta obsłuży ram DDR (PC3200) 400 Z góry dziękuje za odpowiedzi. POZDRAWIAM WSZYSTKICH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Nie lepiej kupić Abita Nf7 lub Epox 8rda3. Skoro nie potrzebujesz karty zintegrowanej graficznej. A te płyty obsługują te pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokabezoka Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Słyszałem że owe Epoxy których nazwę podał Pan kamilo23 są wybredne i często się psują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ale Abit Nf7 jest dobry. Ja mam co mam i tez nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Od tego Asusa co podałeś trzymaj się z daleka. Raczej bym polował na Abita NF7/-S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...