Jakma Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Jak zrobić by w zimowe zimne dni, prawa dłoń nie była sztywna z zimna.Chodzi mi o zamontowanie jakiegoś ogrzewania w myszce. Wiadomo że nie chodzi o centralne ogrzewanie na węgiel ale o jakiś układ elektroniczny który grzał by się przy napięciu 5V na tyle by podgrzać mychę i zarazeem dłoń. Wszystki pomysły (nawet te najbardziej zwarjowane) mile widziane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 heheheeh masz zajebistego avatara :lol: :lol: :lol: masz tego wieksze zdjecie ??? proponuje podpiac drucik oporowy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 To jest moje zdjęcie z lustra :wink: ale czy mycha (optik) to wytrzyma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 p.s. Mam taką samą obudowę Tracer Optimum ale z przodu mam niebieską zimną krótką katodę i troche większe okno z boku :D na LED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 hehehehehe najlepiej poloz na myszce termofor :D i zmieniaj czasami wode jak wystygnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 podkreć kaloryfer :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ja to myślę nad zastosowaniem wiatraczka żeby chłodził ręke, bo po długim graniu w q2 ręka jest strasznie spocona.Nerwy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 pomysł - wbrew pozorom - użyteczny, ale ... mycha dostaje za mało prądu z PS2 jednakowoż mam w sumie podobny problem - nie lubię gorących pomieszczeń, a prawa łapa rzeczywiście letko marźnie ... hmmm ... może ogrzewanie ... WODNE ? :P już chyba farelka łatwiejsza do implementacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Gdzie ty masz komputer ? chyba nie w piwnicy :lol: . Ubierz sobie rekawiczki jak ci zimno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Eheheh Niezle, niezle! A moze kupisz sobie wirtualna rekawice? Efekt niezly, a przy tym cieplo w reke :) No i problem myszy mialbys z glowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 jezoo co to za pomysł, jak ci marznie łapa to steruj nogą...nie wiem....mody modami ale chyba bez przesady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 jezoo co to za pomysł, jak ci marznie łapa to steruj nogą...nie wiem....mody modami ale chyba bez przesadyA co, noga nie zmarznie? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 noooooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Eheh piwnica rządzi, latem u mnie na górze nie da się siedzieć.... a w piwnicy to jak pokój z klimatyzacją... :> Ale włape czasmi zimno... wiec też bym taki grzejniczek zrobił... Tak sobie myslałem moze szklana rurka z wodą szczelnei zamknieta... a w środku jakaś mała grzałka (skąd taką wziaść) i żeby tej rurki pod ciśnieniem nie rozerwało... na przyszłość mozę jakis termostat... a zasilanie to nie problem można kabel do mychy wymienić żeby było pare żył więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a moze jak ciepla woda z bloku proca bedzie wracala do chlodnicy to i juz ta podgrzana przez myche by przeszła???:) albo zebys zrobil tunel powietrzny i wentylator wydmuchiwal cieple powietrze z budy na reke:)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a moze jak ciepla woda z bloku proca bedzie wracala do chlodnicy to i juz ta podgrzana przez myche by przeszła???:) albo zebys zrobil tunel powietrzny i wentylator wydmuchiwal cieple powietrze z budy na reke:)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja mam pomysł : w sklepach z elektroniką można kupić rodzaj folii(trochę przypomina ogrzewanie tylniej szyby w samochodzie). Z tego co pamiętam, to chyba nazywa się "folia grzewcza", czy jakoś tak. W każdym bądź razie kupuje się ją w małych kawałkach. Pracuje na napięciu 12V, tak więc przy 5V powinna być lekko ciepła. Można nią okleić myszkę w odpowiednich miejscach i od razu będzie cieplej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 A co powiecie na to ? http://www.rabidhardware.net/index.php?id=36 tylko ja bym dał ciensze rurki zqwinął je do okoła kabla a do pudła wstawił grzałke z termostatem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 jezoo co to za pomysł, jak ci marznie łapa to steruj nogą...nie wiem....mody modami ale chyba bez przesadyA co, noga nie zmarznie? 8O Buehehehehehehee...Dobre! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 glowe sobie powinien ochlodzic w wc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 z takim czyms sie jeszcze nie spotkalem! mysle ze zimowa depresja ma na to wplyw... ;) juz niedlugo lato i bedziesz chcial chlodzic myche ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...