jaruczek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Gdy chcę uruchomić z Creative Center "Speaker", wyskakuje komunikat że program wykonał nieprawidłową operację. :blink: Aha, podczas instalacji sterowników miałem do wyboru 5.1 Speakers lub Live!Home Theater System. Wybrałem 5.1 speakers, dobrze? (mam suba + 5 głośników) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Spróbuj z inną wersją sterowników, najpierw odinstaluj poprzednie, potem pozostałości driver cleanerem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 A skąd mogę ściągnąć kompletne sterowniki (takie jak na płytce ale w innej wersji) ? Na creative.com są updaty do sterowników tylko ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Spróbuj ze sterami YouP-PAX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Z tymi sterami jest problem. Zainstalowałem je, ale nie wykryła tego winda jako sterowniki :blink: po reboocie pokazało,że znaleziono nowy sprzęt i dźwięku nie ma ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Podaj dokłady model karty np. taki sb0100 Live (te ma mogę Ci przesłać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Tak, mam SB0100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Tydzień temu robiłem komputer właśnie z tą kartą i znalazłem dobre sterowniki jak chcesz to je tu zaraz zapodam. Edit tu są === SBLiveXPDrvUpdate=== rozmiar 9 256 kb Edytowane 3 Lutego 2007 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...