T@MMY25 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Mam mały problem posiadam GALAXY ZEUS GF5200FX AGP8x (128 MB/ 128 BITOWA), sciągnołem vgabios do GF5200FX ze strony biosy nVidia ,i obecny bios który był podpisany jako GF5200FX ,był przeznaczony do karty QUADRO NVS 55/280 PCI, iten głupi żart sprawił że mam duży probłem ,ponieważ zamiast mieć procesor graficzny (tzw. GPU) N34 to mam N34GL ,a różnica między tymi dwoma GPU nie kończy się na dodaniu dwóch literek , przeszukałem dużą ilość stron i niemogłem ściągnąć vgabiosu który otpowiada modelowi mojej karty jeżeli by ktoś mógł mi pomóc w znaleźieniu to był bym bardzo wdzięczny, a jak ktoś by mił orginalny bios i przesłał go na mój E-mail:wysockitomasz25@interia.pl to normalnie piwo bym postawił :),NUMER GG TO:228833 jak by ktoś miał jakieś pomocne sugestie, BŁAGAM LITOŚCI POMÓŻCIE :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 polecam www.mvktech.net :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T@MMY25 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Niestety brak vgabiosu do tego modelu karty na stronie www.MVKtech.net, ale mimo wszystko WIELKIE DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...