Bartolomius Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 a co powiesz o tym cudeńku> http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1819 mnie kusi ,montaż na boku z niewidocznej strony obudowy (na zewnątrz) Oglądałem to bydlę i wygląda imponująco, ciekawe tylko jak z wydajnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Oglądałem to bydlę i wygląda imponująco, ciekawe tylko jak z wydajnością.te BWatery są w nowej rev. (czyt. rev.2.0 ) powiedzmy że BW 2x120=Colltek 2x120 i pomnóż to przez 2. Temp. nie spadną pewnie o połowę ale w stresie uciągnie mobo zwodowane na full i grafę pokroju 8800 w SLI Edytowane 12 Lutego 2007 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Sam o tej chlodnicy mysle. Dlatego czekam na slowa Jarogniewa - on ja chyba ma i mam nadzieje, ze cos napisze + fotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 dla potwierdzenia http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=225998&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Teraz poczekam az ktos inny zrobi WC z grzejnikiem pod C2D i wtedy kupie albo stalowy albo inny grzejnik lub chłodnice Co do stalowego to sprawdzałem u siebie na Centralnym ogrzewaniu wypuściłem wode z grzejnika i znowu go napełniłem (odpowietrzając odrazu robi sie równomiernie gorący) i do tego ma dużo wiekszą powieżchnie oddawania ciepła ponieważ kanaliki gdzie płynie woda sa na boku co jakieś 3cm i szerokości 5 cm i do tego c22 ma dwa takie boki wiec na dniach wybiore sie do sklepu po grzejnik c22 o wymiarach 400szerX500wysokosci(na bok obudowy olbo 450X500) jak nie zda egzaminu to go oddam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...