pl00b00 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 kupilem se ta plytke ale zapomnialem o jednej rzeczy: czy tam jest game port ??? ostatnio przywloklem od kumpla mojego starego pada (nie taki stary ma 2 lata :D) i chce go podpiac zeby se w nba popykac z kumplem, patrze a tam nie ma game portu ??? 1500 gniazd usb, a game portu brak?? chyba, ze ja slepy jestem :(. czy da sie cosik dokupic (oprocz karty muzycznej, zintegrowana mi wystarczy) zeby gdzies tego pada mozna bylo podpiac ?? a w ostatecznosci jak sie nie da to poleccie jakas dobra i tania karte muzyczna. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 przeciez game port masz na sledziu kolo dodatkowych usb tzn. powinienes miec :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 no patrzylem w opis plyty. tam jest mowa tylko o dwoch sledziach i na zadnym nie ma pokazanego game portu, jest tylko port drukarki. :( czyzby msi zapomnialo o tym ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ej wiesz co ja tez mam te mobo i nie ma szans zeby podpiac tam joystic luv pad na gameport tylko USB :( nawet nie ma zadnej przejsciowki na sledzia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 no to macie pecha p.s. jednym slowem MSI dalo ciala ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 nom, wiec mnie ratuje tylko kupno albo nowego pada, albo nowej karty muzycznej :( nie ladnie msi :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 wiesz co ja nie korzystam z gamepada bo malo gram w gry :) ale jak chcesz to poszukaj jakiejs przejsciowki na USB :!: moze znajdziesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 tez duzo nie gram (only q3), ale czasami jak kuimple wpadna do domu to mozna jakis mini turniej w nba zrobic, albo w co innego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Kurde jak ja tą płytę kupowałem to nie zauważyłem tego. MSI dało du... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...