RaJaN Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Recenzja: http://www.vr-zone.com/index.php?i=4939 Edytowane 9 Maja 2007 przez RaJaN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 bo ja wiem czy taka super za bogato nie wygląda... ale chyba nie ma tragedii ja bym sie kierował ceną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 bo ja wiem czy taka super za bogato nie wygląda... ale chyba nie ma tragedii ja bym sie kierował ceną Sekcja zasilania wyglada ciut porzadniej niz w Asusie... no ale musialby ktos ja kupic i wytestowac... wtedy moznaby sie wypowiadac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 jakie zakresy napiec ma ten GB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Znajac zycie bedzie tak jak z GB na 939, dodali nawet dodatkowe zasilanie a oprocz wiekszej awaryjnosci nic to nie zmienilo w OC. Moze na egieldzie to przetestuja w maire szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Sekcja zasilania 6 fazowa - lepiej niż w Asusie. Porządne aluminiowe kondensatory - kolejny +. "Na oko" wydaje się lepsza od Asusa... Jeśli ten model wyjdzie Gigabyte'owi jak P965 DS4 (w kwestii OC) to wróżę mu medialny sukces :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 GB to GB :D Ja tam poczekam chyba na to: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 zasilanie 4 fazowe... takie samo jak P5B-E PLUS. Może być ciekawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 No no zobaczymy co Gigabyte wymodzi, końcówka DS4 więc może odziedziczy co nieco po starszej siostrze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulgor Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Mam podobne nadzieje co Fredek :D Szkoda tylko, że ten nowy DS4 nie ma chłodzenia mosfetów złączonego rurkami cieplnymi z chłodzeniem NB i SB. Chyba, że chipset 650SLI nie grzeje się tak jak chipset 965 :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baxterio Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) A mi sie cos widzi, ze te heat pipes to taki bajer, trend. Mysle, ze bardziej wydajne bylyby solidne radiatory z wentylami. Jesli Asus p5n-e moze byc wykladnikiem, to 650 nie nalezy do grzalek... Edytowane 4 Lutego 2007 przez Baxterio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 ent - kiedy wychodzi ten abit ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaJaN Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 ent - kiedy wychodzi ten abit ? pod koniec lutego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 ent - kiedy wychodzi ten abit ?Nie wiem dokladnie, ale jakos na tygodniach :D Sugerowalbym sie wiadomosciami RaJaN'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Coś sie ruszyło w temacie tego GB :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Teoretycznie pojawiła się w ofercie komputronika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Widziałem ale tylko teoretycznie jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 (edytowane) W polskim przedstawicielstwie Gigabyte dokonano zmian personalnych i jest nowa osoba, więc będą opóźnienia z wysyłaniem sampli do redakcji różnych portali. W każdym bądź razie, jeszcze mi nic na temat dostępności n650sli-ds4 nie wiadomo. Warto za to się zainteresować płytkami na NF650i SLI od MSI - cena niska, a jakość zdecydowanie lepsza od Asusa P5N-E SLI. P6N SLI - cena <400 zł P6N SLI Platinum cena <550 zł Zobaczymy jak nowsze biosy wpłyną na możliwości OC - obecne biosy dają całkiem spore możliwości (vmem 2.8V, vCPU ~1.65V), ale różnie to może być z FSB. Dzisiaj dokończę testowanie P6N SLI, to dam znać jakie FSB dało się uzyskać. W przypadku wersji Platinum było to 410 MHz, czyli dla większości jak najbardziej wystarczająco. Edytowane 25 Kwietnia 2007 przez mach82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Nigdy nie miałem zaufania do płyt GB. Kumpel z roboty ma jakiegoś GB pod S775 (PD 940) i codziennie wylewa swoje smutki związku z tym. Wole "słabszego" Asusa niż wybajerzonego i kolorowego jak Wielkanocne jaja GigaByte'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 zapewne przyczyną kłopotów nie jest płyta główna, a jak jest, to przecież zawsze można na gwarancję oddać. No cóż, ale tak to jest - wielu żółtodziobów będzie zwalało winę za niestabilność systemu na płytę, kiedy np. sypią się pamięci. Smutne, ale prawdziwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 zapewne przyczyną kłopotów nie jest płyta główna, a jak jest, to przecież zawsze można na gwarancję oddać. No cóż, ale tak to jest - wielu żółtodziobów będzie zwalało winę za niestabilność systemu na płytę, kiedy np. sypią się pamięci. Smutne, ale prawdziwe.Płyta działa ale sposób tego działania mu sie nie podoba <_< Jest po prostu niedorobiona. Co do reszty sprzętu to troszczy się o niego jak o własnego ......... więc to nie jest problem pozostałego hardware'u. Zresztą nie będziemy rozwiać tutaj o jego problemach. GB ma ładne ale nie fajne płyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Warto za to się zainteresować płytkami na NF650i SLI od MSI - cena niska, a jakość zdecydowanie lepsza od Asusa P5N-E SLI. Zobaczymy jak nowsze biosy wpłyną na możliwości OC - obecne biosy dają całkiem spore możliwości (vmem 2.8V, vCPU ~1.65V), ale różnie to może być z FSB. Dzisiaj dokończę testowanie P6N SLI, to dam znać jakie FSB dało się uzyskać. W przypadku wersji Platinum było to 410 MHz, czyli dla większości jak najbardziej wystarczająco. Teoretyczne parametry z biosu nie decydują o możliwościach OC, zresztą MSI od dawna nie błyszczy w tej dziedzinie. Czekam na wyniki, sam jestem ciekaw jak wypadnie ta mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiper Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ' date='25 kwi 2007, 22:47' post='2588111' Wole "słabszego" Asusa niż wybajerzonego i kolorowego jak Wielkanocne jaja GigaByte'a. Taa... z niestabilnym zasilaniem(ASUS)i kiepskim dzwiekiem .Niby Oc osiąga fajne ale ile podziala z duzym OC to niewiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Grubo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Ładne Vcore.... a 520fsb jak na taka budżetówkę bez modów..... całkiem całkiem..... Ale żeby od razu grubo? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 :rolleyes: czy dobrze odczytałem przekaz z tej foty - 32mm wysokości :?: Bo jakoś na fotkach wygląda na wyższy. :unsure: Generalnie to jestem ciekawy, czy wszedłby Thermalright SI-128 :unsure: bo biore to mobo pod uwagę m.in. obok jej odpowiednika na P965 oraz MSI P6N SLI-FI, a zmieniać dodakowo (obok płyty) chłodzenia nie mam zamiaru. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) A wie moze ktos czy to nie ma czasem dziur w FSB?? Na VR-Zone nic nie pisali o tym. Bo chyba znalazlem dla siebie dobre mobo do o/c i tanie. Edytowane 3 Maja 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 A wie moze ktos czy to nie ma czasem dziur w FSB?? Na VR-Zone nic nie pisali o tym. Bo chyba znalazlem dla siebie dobre mobo do o/c i tanie.A nie lepiej coś na P965? Np. DS4 rev. 3.3 lub AB9 (tylko nie P5B :mur: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 A nie lepiej coś na P965? Np. DS4 rev. 3.3 lub AB9 (tylko nie P5B :mur: )Mam ramy Geja....wiec nie. Przy okazji cena Abita...bo nie wierze , ze to bedzie stalo za prawie 500 jak DS w nowych rewizjach. Jedyne co mnie martwi to ten strap na tym mobasie. Moze o poprawia :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) jak ntt nie sprowadzi w przeciągu miesiaca dfi 680 lt to kupuje to ... a nawet podoba mi sie ten mobek... tylko ciekawi mnie czy przyda sie wiatraczek na nb... jak ziwksze napiecie na maxbez vmoda() Edytowane 4 Maja 2007 przez Gierek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...