LCC Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 LCC - ten dolny screen z twojego konfiga?A co nie widać? No bo kurde wszystko dałem na full, już chyba lepszej grafy na PC się osiągnąć nie idzie :) Do 360 to masakra, ktoś dał jakąś żółtą, debilną nakładkę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 No i takie porownanie screenow rozumiem a nie walenie w bambus niczym politycy. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 No i takie porownanie screenow rozumiem a nie walenie w bambus niczym politycy. :Pza wiele sie nie zmienilo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Ale prezentuje sie lepiej niz ten belt z wczesniejszego linka ;] Posmiejemy sie, pewnie sie zobaczy jak to chodzi w demonstracyjnej wersji i wrocimy do czegos aktualnie miodnego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 po prostu producenci chcieli zaprezentowac swoj produkt z jak najlepszej strony, a ze rewolucji graficznej nie ma to dla kontrastu zjechali ze wszystkim co sie da w wersji PC :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Coz szanujemy ich za chciwosc na poziomie stada rekinow ludojadow. :lol: zanotowac - rzucic okiem na FO2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) dużo nowych screenów uwaga modemowcy i inni limitowcy ;) ok. 7.5MB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Widać kilka (standardowych zresztą) potknięć jeśli chodzi o grafikę (a właściwie zniszczenia). Na szczęście drobne. Potknięcia, na które zwróciłem uwagę, to wtopienie fragmentu blachy w felgę (standart), niezniszczalne elementy wozu (najmniej ich było w Street Racing Redline ;) ), widać to tu oraz brak wiedzy twórców - włókno węglowe przy zderzenie się nie wygina jak blacha, lecz kruszy. Tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A ja skromnie http://speedmaniacs.de/datenbank.html?id=224&n=40 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) Prawdopodobnie FlatOut: Ultimate Carnage na PC: http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_str...amp;p3=&p4= Dla kogoś kto nie ma neo: Wygląda na to, że posiadacze konsoli Xbox 360 niedługo cieszyli się myślą, że zapowiedziana prawie rok temu gra FlatOut: Ultimate Carnage będzie tytułem ekskluzywnym właśnie owej platformy sprzętowej. Dowiedzieliśmy się, że organizacja Entertainment Software Rating Board (ESRB) zakończyła proces klasyfikacji tej pozycji również w wersji dla PeCetów, o czym sami możecie się przekonać zaglądając na niniejszą stronę.A tutaj niby potwierdzenie na ESRB: http://www.esrb.org/ratings/search.jsp (jak nic nie widać to w search'a wpisać Ultimate Carnage). Grafa ze skrinów jest akurat, oby tylko dodali pare nowych kompletnie tras plus inne jakies nowe elementy i bedziemy znów sie fajnie bawić ;). Plus oby optymalizacja była na poziomie 2. EDIT o o o temat juz tylko w "konsolach" :blink:. Jak sie potwierdzi przeność na główne gry. Edytowane 2 Czerwca 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 yuucOm - powiedz mi. Czemu napisałeś ten post w dziale Konsole? Czy ta wiadomość jest skierowana do konsolowców? Stwórz temat o Flatout w dziale GRY, a to przeniosę Twój post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) yuucOm - powiedz mi. Czemu napisałeś ten post w dziale Konsole? Czy ta wiadomość jest skierowana do konsolowców? Stwórz temat o Flatout w dziale GRY, a to przeniosę Twój post. poca To nie o to chodzi ;). W indexie gier wpisałem Ultimate Carnage i wywaliło mi ten temat. Nie zwróciłem uwagi ze on jest w dziale konsole (kiedyś był w dzile Gry). Narazie nie bede tworzył tematu w normalnych grach bo to jest niepewne info. Jak trzeba bedzie to usune ten i poprzedni post. Sorki. Edytowane 2 Czerwca 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Finowie z Bugbear Interactive poinformowali o zakończeniu prac nad najnowszą odsłoną FlatOut. Gra powędrowała do tłoczni a na półkach sklepowych w Europie pojawi się 22 czerwca, czyli dokładnie za tydzień. No to ladnie ;) Jak wczesniej mielismy tylko pgr'a 3, tak teraz sie zrobil ladny natlok wyscigowek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Nie będzie wiadomo w co grać PGR3, FM2, DIRT i teraz FLatout. Będzie w czym wybierać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Wiadomo cokolwiek ? Jutro premiera teoretycznie :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Wiadomo cokolwiek ? Jutro premiera teoretycznie :} jeszcze nie ma, jezeli o to Ci chodzi :-P update: pogralem chwilke i musze powiedziec, ze jestem troche zawiedziony. Niby grafa w ch ladniejsza od piecowej ze wszystkim ustawionym na maksa, ale poziom fps to chyba zablokowali na 30 ;o Troche dziwne... na starym radku x850 nigdy nie widzialem zwolnienia, a tutaj przycinaja :| Edytowane 30 Czerwca 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujvinho Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Chcesz Podzielić się swoimi odczuciami na temat gry Flatout 3 Ultimate Carnage? Lub poprostu pogadać z innymi fanami tej gry ?? Zapraszamy na Storne poświęconą wyłacznie tej grze !! http://www.flatout3.ugu.pl/news.php Można na niej ściągąć SoundTrack z Gry, Podzielić się swoimi rekordami w minigierkach lub gdy ci coś w nich nie idzie Przeczytać Taktyki(stworzone przez nas) dzięki którym poprawisz swoje szanse na zwycięstwo w gronie przyjaciół :) Serdecznie Zapraszamy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...