Gość skwarek Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 obawiam się, że w realu efekt jest mniej kuszący :P długie naświetlanie fotki potrafi nieco przekłamać efekt, jednak zaznaczam że są to tylko moje skromne przypuszczenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 dłuższy czas naświetlania robi swoje ale efekt na żywo jest równie dobry, jak na fotkach, Weże to niebieskie Innovateki UVR, oświetlenie zapewniają 2x10cm katody Revolteca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Mnie chłodzenie też się podoba, te maty łądnie wyglądają. Ile musiałeś kupić arkuszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Jedno opakowanie AK-PAX-1 (czyli tych mniejszych) i jeszcze mi całkiem sporo zostało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Te radiatorki na mosfetach wyglądają fatalnie, zrób lepiej coś z tym :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Nie ma tam zbyt dużego pola do popisu, a że narazie nie mam taśmy dwustronnej termoprzewodzącej to zostaną tak jak teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aresius Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) Kibelek bdb. Zrób coś z radiatorami na mosfetach/cewkach (żeby było w miarę prosto i co najważniejsze w jednakowym kolorze) i z odpryskiem farby na coolteku i będzie perfect :) Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez Aresius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 A ja mam przezroczyste cellfasty 8\10 to co jaki barwnik nalać? A i czy ten z allegro za 9zl starczy na np 2 litry? Czy świeci on dobrze jak te po około 25zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makar06 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ta pompka jest dobra??Dużo osób mówi ze jest słaba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) No jak widzisz uciąga 3 bloki i 1chłodnice (w czym jest 5 króćcy kątowych) i nie ma z tym żadnego problemu :P :D Przy czym jest b. cichutka :D Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Potwierdzam słowa Greg`a , pompa jest naprawdę bardzo cicha i uciągnie : -3 bloki -chłodnica 3x12 -rezerwuar Potwierdzony przez producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Niedługo trafi do mnie jeszcze jeden blok i też uciągnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 @Greg_1 Mam takie pytanie który otwór w tej pompie zasysa a który wypycha. Bo mam tą pompę a za jakieś 2tyg. będę miał bloki i też będę składać WC a dręczy mnie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aresius Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Wylot jest pod korkiem do odpowietrzania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgadza sie, wylot jest pod korkiem, a swoją drogą mogłyby być oznaczone jakimiś małymi strzałeczkami- wlot i wylot. EDIT: Channel V3 PRO już czeka na zamontowanie, jak czas pozwoli to nastąpi jutro [: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 I jak Channel V3 Pro zamontowany? Coolriver uciągnął to wszystko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Pewnie że uciągnął wszystko, tylko że na GB 965P-S3 na SB jest b. ciasno i króćce kolidowały z blokiem na GPU i został wymieniony blok na NB, oraz zmieniłem jeden prosty króćciec na CPU na kątowy ;) Jutro podrzuce pare fotek. btw ktoś chce kupić starego Channela V3 ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 no to czekamy na fotki... ;] To ile masz w sumie tych złączek kątowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Co do Coolrivera rev2 to przyznaje ze jest cichutki i daje sobie rade z 3 blokami i rezem. Moze w najblizszym czasie pokatuje go na 4 blokach (w tym hammerheadzie) i rezie. Mysle ze to tez uciagnie. Widze Greg_1 ze innovateci UV tez pokusily Cie o katody. Efekt na zywo jest naprawde fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Kątowych króćcy w układzie jest aktualnie 6 ;) EDIT: A tu fotka Jeszcze został do zakupu dłuższy kabel ATA Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Wiecej fotek prosze :D Na razie mi sie podoba. Popraw osiowosc zlaczek cpu-->nb :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Damn, ależ ta zapinka na NB koszmarnie wygląda... :? Na razie mi sie podoba. Popraw osiowosc zlaczek cpu-->nb :PCPU jest wyżej od NB i o ile się nie mylę stąd przesunięcie węża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Temat poł CPU-NB był już poruszany i nic sie nie zmieniło ;) A zapinka na NB b. mi sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Mi sie ukladzik podoba :) Nic bym juz nie zmienial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 nie no bardzo schludnie to wszystko wygląda... co do tego nb-cpu to raczej jest nie możliwe wyprostowanie tego węża za sprawą nie proporcjonalnej wysokości proca do nb... zapinka ładna jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Fajny ukladzik, widac ewolucje wjego dopracowywaniu... i co nieczesto sie zdarza wystepuje tu dbalosc o pozawucetowe elementy - kable :) Brawo :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 dziękować, dziękować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Dla mnie super. Też bym nic nie zmnieniał. No może jedynie to łaczenie cpu-nb na takie np dłuższe. Ale pozatym jest super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ...No może jedynie to łaczenie cpu-nb na takie np dłuższe.... A po co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...