Gość kamil2201 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ten 8800 wygłada z tymi radiatorami jak czołg ^^ Zrób jakaś sesje zdjęciową ale cyfrówką coby było wiadać szczególy. Teraz układzik prezentuje się naprawde fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 A powiedz mi jak sprawuje sie ten rez O-Tank czy jak mu tam. Nie łapie spowrotem bąbelków w obieg? Moja pompa robi w rezie niezłe mieszanie wody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Black Water O-Tank 170 sprawuje sie b. dobrze, na początku jak było jeszcze dużo powietrza w wodzie to sie zdarzało, ale teraz po odpowietrzeniu (przynajmniej w większości) nie łapie. Co do zdj to może uda mi sie wyrwać cyfraka w ten weekend ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Black Water O-Tank 170 sprawuje sie b. dobrze, na początku jak było jeszcze dużo powietrza w wodzie to sie zdarzało, ale teraz po odpowietrzeniu (przynajmniej w większości) nie łapie. Co do zdj to może uda mi sie wyrwać cyfraka w ten weekend ;) Zawsze mozna przedluzyc rurke wlotowa, by babelki "ujawnialy sie" wyzej :idea: tez sprawilem sobie ten rez, tylko w rozmiarze wiekszym - ale widze, ze prezentuje sie fajnie nie tylko na stronie sklepu internetowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 No chłopaki wrzucili dwa fajne przykłady ;) Można przedłużyć, ale złapał dosłownie parę bąbelków, wszystko zależy ile jest aktualnie cieczy w zbiorniku ;) Dobrze że ma trzy otwory w spodzie ten rez, można przez niego wprowadzić mało inwazyjnie czujke do pomiaru temp cieczy w układzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 No chłopaki wrzucili dwa fajne przykłady ;) Można przedłużyć, ale złapał dosłownie parę bąbelków, wszystko zależy ile jest aktualnie cieczy w zbiorniku ;) Dobrze że ma trzy otwory w spodzie ten rez, można przez niego wprowadzić mało inwazyjnie czujke do pomiaru temp cieczy w układzie :) Mozna tez to zrobic duzo bezpieczniej przez gorny korek... :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 hm, masz na myśli odkręcenie reza :?: Bo innej metody "od góry" nie widze, no chyba że wywiercenie otworu w zakrętce górnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Pare fotek lepszej jakości ;) i na koniec nie pełne podświetlenie UV za dnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 wsadziłeś jednak te rurke do rezika w celu lepszego odpowietrzania? :D Ładny kolorek - mam identyczny i strasznie mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Teraz wkońcu coś widać.. Daj fotki z nocy. Kolor jak najbardzej ok. Bardzo fajna zapinka na Cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Z nocy nie dam bo praktycznie tylko prawa strona z rezem jest poświetlona :? Jak wrzuce jedną 30cm z lewej str to wtedy dam ;) W środe blok na CPU dostanie nowy top, może do tego czasu dojdzie katoda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Fajnie to wszystko wygląda. Rezik jest super, sam bym taki chciał. Radiatory na grafie rzeczywiście trochę przesadzone, ale jeśli dobrze działają to tylko + I szkoda, że ten bloczek na nb musi być tak krzywo. Trochę psuje to całokształt, jak na środku jest taki wykrzywiony cycek. No i czekam na nocą sesje zdjęciową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 No to mały aperitif ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wszystko fajnie :) ale jakoś wg mnie bardziej by pasowały zielone węże inno bo przeźroczyste + barwnik mi się nie podoba. Do inno i tak by musiał zostać barwnik przez reza ale by lepiej wyglądało :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Wcześniej miałem kolorowe węże i powiem Ci że mi bardziej pasują przeźroczyste węże i kolorowa ciecz ;) Mały update ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Sekcja zasilania oradiowana by Greg ? :lol:;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 prawie jak d-tek <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Prison z nowym topem + czarną zapinkąi się świetnie prezentuje ;] Te radiatorki na tym G80 przytłaczają :D Olbrzymie strasznie [; Edytowane 21 Czerwca 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Jak już pisałem na karte trafi prawdopodobnie blok EK albo Zalman jeśli będzie sie dobrze spisywał ;) edit: jednak albo EK albo nic :} Edytowane 21 Czerwca 2007 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jak zdołasz odkleić radiatory :lol: :mrgreen: To Zalman zrobił jakiegoś fullcovera na G80 ? oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 @ Lanc tak Te weże są po mojemu tak skromnie puszczone czyt. na styk. Nie wiem jakbym je puścił inaczej ale jakoś to bym zrobił. Blok na cpu rzeczywiście przypomina D-Teka ale brakuje mu naklejki przez co jest mniej wydajny :wink: Z tego co mówiłeś ten klej bardzo mocno trzyma, martwie się że będzie z tym problem :P Jak naprawde tak mocno się trzymają to je jakoś na ciepło odkleisz, może... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Najpierw to musze kupić blok a potem będę sie martwił o odklejanie, ale raczej do zamrażarki karta trafi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) o matko święta - jak żeś przygrzmocił te radiatorki klejem, obawiam sie że odejdą one razem z połową karty graficznej <_< Edytowane 21 Czerwca 2007 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 cóż życie jest okrutne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Dłutko między kartę a radiator i młoteczkiem xD Może nie urwiesz za dużo. Dobra teraz na poważnie: Blok na CPU wygląda wspaniale, żadnej szpanerskiej plexi - to jest to. Jakie to mobo i jaka buda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Gigabyte 965P-S3 CoolerMaster Centurion 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 ha i mnie posłuchał :D i wygląda o wiele lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Te imbusy na zapince też poprawiły sprawe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Teraz jest wykonane to tak jak potrzeba. Naprawde mi się podoba! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Teraz całokształt prezentuje sie dużo lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...