Greg_1 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Sry, że post pod postem ale jest spory update :) Do rzeczy Na początek aperitif ;) Czyż nie jest piękny :D To można zostawić bez komentarza 8) Ehh ten zielony wafel :/ A teraz układzik :) Spokojnie, jest tylko złożony nic nie jest jeszcze poukładane ;) Bym zapomniał, wielkie THX dla Mareczq'a z COOLING.PL :) Edytowane 19 Lipca 2007 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 no no very nice :) Brakuje teraz tych radiatorków na GPU :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Aż sie dziwnie pusto zrobiło ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Tak się z ciekawości zapytam otwierałeś prisona nb ? Brzydkie pcb , brzydkie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Tak się z ciekawości zapytam otwierałeś prisona nb ? Brzydkie pcb , brzydkie !! Jak mówiłem nie będe wymieniał podzespołów tylko dla koloru- bez przesady ! Channela nie otwierałem i nie mam zamiaru, gdyż gadałem z kyńkiem i wszstkiego sie dowiedziałem, to co złazi to jest tylko barwnik, a warstwa zabezpieczająca zostaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 kiedyś wymienisz założe się :) UU to bardza ciekawa/dobra wiadomosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Brzydkie pcb , brzydkie !!Co ci nie pasi w takiej kolorystyce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Co do pexy wywal ją szpeci. Co do pompki bym się bał żę tak wisi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Co do pexy wywal ją szpeci. Co do pompki bym się bał żę tak wisi. Która plexy :?: To na grafie to tektura, jak będzie plexy to dam plexy :D Co do pompki, to czego sie bać :?: To najlepszy sposób na odizolowanie pompki od obudowy, w takiej pozycji nie przenosi nawet pierdnięcia ;) edit: Będe musiał coś wymyślić na ten otwór pod wentyl 120mm z tyłu Edytowane 19 Lipca 2007 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 uoł :D A jak odchodziły te radiatory które pokleileś czymś mocniejszym niż taśma obustronna 3M :D Nie odchodziło z układami? Karta nie ma 128mb teraz? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zamrażarka przyjacielem twym ;) ale przyznam sie że z ręką na sercu je odklejałem, a przyklejone były na klej Arctic Silver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Ładnie ale 660 zl nie szkoda ci tej kasy na dwa bloczki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 hehe, a kto powiedział że za nie tyle zapłaciłem :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Takich pytań się tu nie zadaje...facet pracuje albo ma nadzianych starych więc to jego kasa..robi z nią co chce. Niektórzy ładują $$$ w auta, a on w WC :D Edytowane 19 Lipca 2007 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja ostatnio też miałęm tanie WC do czasu kiedy coś mnie nie wzieło.. Było 180zł skonyczło sie na 400-500zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Dlaczego wentyl z tyłu przykręcony od zewnątrz? Jaka temperatura PCB jak to jest tak przykryte? Układzik bardzo ładny, nawet nieźle się preentuje Channel w połączeniu ze Swiftechem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Dlaczego wentyl z tyłu przykręcony od zewnątrz? Obejrzyj wcześniejsze fotki to będziesz wiedział :P Jaka temperatura PCB jak to jest tak przykryte? Nie mam pojęcia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 wraz z wymianą PSU zebrałem sie i wykończyłem kabelki ;) niestety ograbili mnie z cyfraka, więc nie bijcie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Greg było już tych wersji twojego wc i wszyto wspaniale wygladało ale myśle ze to jeszcze nie koniec twoich możliwości wszystko bardzo ladnie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Ta jest zdecydowanie najlepsza. W najbliższej przyszłości nie planuje poważnych zmian, jedynie jakaś kosmetyka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Haha , bedziesz mnei jechac. Ale brzydki ten zasilacz ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 wisi mi to, za tą cene to jest super zasilacz, jest obrzydliwie cichy i ma super kable, fakt faktem żółte naklejki nie podchodzą mi ale za 360zł nic lepszego z taką mocą, głośnością i jakością nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Co się staje , że sprzedajesz wc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Bo musze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 kądziel widzisz taki magiczny przycik "pw" ? To z laski swojej uzywaj go do takich pytan a nie zasmiecaj tego tematu ok ? Poza tym cos taki ciekawski sie zrobil ? Sprzedaje , jego sprawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...