mib Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Teraz całokształt prezentuje sie dużo lepiej :) Iklad fajny ale iwdze czesc drazniaca :] Zmien kolejnosc podlaczaenia kroccy, bo ten co masz sprawia wrazenie poplatanego. Patrzac na blok na cpu zamien podlaczenie do chlodnicy z dolnego na gorny krociec, a na nb tez zmien gorny jako podlaczenie do bloku n cpu i dolny na podlaczenie do reza. Wtedy bedzie git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Tylko wtedy będzie bardzo mały łuk między CPU, a NB i może się wąż załamywać. Edytowane 26 Czerwca 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dokładnie tak jak powiedział dem, wąż będzie sie załamywał :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 A jednak sie dało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 A jednak sie dało ;) No teraz to fajnie wyglada. Sporo lepiej niz bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 ten zielony mi tu jakoś nie pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Miałbyć pomarańczowy <_< Ale ten gupi barwnik robi wsie zielony po zalaniu układu :blink: ale jak stoi w plastikowym dzbanku to jest pomarańczowy :blink: Co sądzicie jakbym czarnym zalał :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Hmmmm ciekawie by to wygladalo w sumie :D Tez pomyslalem o czarnym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Może wpadne do Coolinga i zobacze jak ten Feser One Black wygląda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Wpadnij bo sam jestem ciekaw... ;] Musze czyms swoj ukladzik zalac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Mały update: wentyle na BW Adv zmieniłem z AirGurad'ów, którym nie służyła pozycja na chłodnicy w dachu (strasznie łożyska terkotały), na XThermal'e aha jeden wetyl na Coolteku też został wymieniony na XThermal'a ale tylko ze względów estetycznych ;) W skrócie różnica między AirGuardem a XThermalem... kosmiczna ! W układzie teraz pływa Feser One Black :) Wygląda jakbym miał czarny tygon ^^ (nienajlepsze zdj na szybko ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Ja chce więcej zdjęć ! Żeś mi apetycik zrobił tą jedną fotką :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Przy dziennym świetle lepsze fotki wychodzą ;) a że tylko komem dysponuje to sie bardzo przyda dobre oświetlenie. Z UV nie będzie fotek bo wychodzą gorzej niz tragicznie, więc jak będzie normalny aparat to będą i fotki z UV :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 faktycznie wygląda jak tygon, brawnik bardzo ładny ale wogóle nie pasuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Zależy jak kto patrzy, do układu pasuje, do mobo i grafy nie, mi sie podoba i to jest najważniejsze ;) Jak w Coolingu będą mieli Feser One Acid Green to wtedy może zmienię :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) jak byś nie miał czarnych mat wtedy by sie tak ze wszystkim nie zlewało (chociaż osobiście bardziej podobają mi sie maty niż goła blacha) IMO niebieski najładniej by wyglądał :) bardziej błękitny ^^ Edytowane 7 Lipca 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 eee tam...Acid green też by świetnie wyglądał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 już chyba wspominałem o wężach ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 A czy ten barwnik bardzo osadza się na O-Tank i wężach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Narazie sie nie osadza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Nie...myślę że takie "cacko" jak Faser (zwłaszcza patrząc na cenę) nie będzie się osadzać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Ten g80 mnie przeraża.. Wielkością :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 @rafwlkp Feser a nie Faser ;) @kamil2201 pisałem już z 5 razy że będzie fullcover tylko nie mogę sie zdecydować, czy dać Zalmana czy EK, ale i tak będe czekał na EK i wtedy podejmę decyzje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 @rafwlkp Feser a nie Faser ;) @kamil2201 pisałem już z 5 razy że będzie fullcover tylko nie mogę sie zdecydować, czy dać Zalmana czy EK, ale i tak będe czekał na EK i wtedy podejmę decyzje. Ojejku...literówkę mi będzie wytykał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Ojejku...literówkę mi będzie wytykał :Pjak zwykle sie czepia :wink: On już tak ma :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Bez bardachy prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Nowy nabytek :D Bardzo fajny kolorek :) ciekawe jak to będzie wyglądać jak wrzuce białą diode w top :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 no ładnie to wygląda naprwde ładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Mi też sie podoba :D Ciekawe jak będzie sie prezentowało wszysko z czarną plexi na grafie i blokiem fullcover EK/Zalman ;) edit: decyzja podjęta, blok będzie EK :twisted: Edytowane 13 Lipca 2007 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...