dem Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ktoś może wie, gdzie można dostać taki piękny, czarny Tygon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Pewno USA. Napisz do typa z xtremesystems co ma to wc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 W Polsce raczej nie dostaniesz i raczej Ci nikt nie sprowadzi, bo już w kilku firmach pytałem i nie ma szans. Najbliżej - Niemcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 http://www.aquatuning.de/product_info.php/...mm-schwarz.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 EH ALE PIEKNE..TEż GO CHCE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 okropnie to wyglada....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 okropnie to wyglada....... Jak jakiś stomil :D Ja wolę, jak widać co się w środku dzieje (bąbelki - widać czy odpowietrzone jak należy, czy inne ładne kolorki cieczy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Zrobisz sobie ciemne chłodziwo do normalnego tygonu i będzie tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Jak jakiś stomil :D Ja wolę, jak widać co się w środku dzieje (bąbelki - widać czy odpowietrzone jak należy, czy inne ładne kolorki cieczy) no i czarny jakos tak grobowo.... dlatego najlepsze sa pprzezroczyste ;) Zrobisz sobie ciemne chłodziwo do normalnego tygonu i będzie tak samo. czarnym szprejem go tygon zwyklego i mamy piękny wąż..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Uwielbiam to na tym forum... ktoś zadał konkretne pytanie... a teraz bedzie 3 strony komentarzy ŁADNE/BRZYDKI/PIEKNE/OBRZYDLIWE/TANIE/DROGIE/z sensem/bezsensu... kszonek: A ty już chyba mistrzem w tym jesteś... nic Ci sie nie podoba... i co najgorsze na siłe nam to inputujesz... NO OFFENCE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Uwielbiam to na tym forum... ktoś zadał konkretne pytanie... a teraz bedzie 3 strony komentarzy ŁADNE/BRZYDKI/PIEKNE/OBRZYDLIWE/TANIE/DROGIE/z sensem/bezsensu... kszonek: A ty już chyba mistrzem w tym jesteś... nic Ci sie nie podoba... i co najgorsze na siłe nam to inputujesz... NO OFFENCE... Dem zadał konkretne pytanie, dostał konkretną odpowiedz, a przy okazji jest dyskusja o węzżach - to jest forum dyskusyjne, wiec..... a co do tego ze mi sie nic nie podoba - zawsze widze same wady - tak juz mam, innym sie podoba to pisza ze im sie podoba - bosh..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Jak jakiś stomil :D Ja wolę, jak widać co się w środku dzieje (bąbelki - widać czy odpowietrzone jak należy, czy inne ładne kolorki cieczy) Popieram - ładnie wygląda, ale mało praktyczne - zawsze lepiej wiedzieć czy są bąbelki czy nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Wyglada inaczej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 sliczniaste sa te rureczki ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 sliczniaste sa te rureczki ;DRoger that Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Powinny być jeszcze białe jak iPod :) Albo tygon niklowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek_lukasz Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Ja bym szukał tu http://www.tubes.com.pl/index.php/przemyslowe.html sieć sprzedarzy w wielu miastach. Teraz wystarczy mail wel telefon do firmy i zmówić ale jak piszą to trzeba w rolkach od 7,5 do 15m więc zrobić liste chętnych ściapa i jest:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 eee tam taki TYGON, niby ładny jest, ale przede wszystkim to płaci się za napis :razz: ( chyba nie wiem co mówię, bo nie znam możliwości tego węża :oops: ) Ostatnio u mnie na osiedlu w samochodowym widziałem podobny waż tylko bez napisów, jak ktoś jest chętny to mogę komuś załatwić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Ja bym szukał tu http://www.tubes.com.pl/index.php/przemyslowe.html sieć sprzedarzy w wielu miastach. Teraz wystarczy mail wel telefon do firmy i zmówić ale jak piszą to trzeba w rolkach od 7,5 do 15m więc zrobić liste chętnych ściapa i jest:)Ten tygon na fotkach to 3400 w ich ofercie takiego nie znalazlem niestety :( (trzeba by odpowiednika jakiegos poszukac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Jeśli cena nie będzie kosmiczna, moge ię przyłączyć do ściepy za ~tydzień pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 eee tam taki TYGON, niby ładny jest, ale przede wszystkim to płaci się za napis :razz: ( chyba nie wiem co mówię, bo nie znam możliwości tego węża :oops: ) Ostatnio u mnie na osiedlu w samochodowym widziałem podobny waż tylko bez napisów, jak ktoś jest chętny to mogę komuś załatwić :wink: nie wiesz co mowisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Właśnie, nie wie i bzdury gada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 No właśnie też się zastanawiałem. Tygon 8/10 kosztuje 20zł/m taki sam gutasyn kosztował mnie 1zł/m ! Czy tygon jest rzeczywiście o tyle lepszy żeby było warto płacić za niego 20x więcej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 No właśnie też się zastanawiałem. Tygon 8/10 kosztuje 20zł/m taki sam gutasyn kosztował mnie 1zł/m ! Czy tygon jest rzeczywiście o tyle lepszy żeby było warto płacić za niego 20x więcej ? To co masz na allegro jest tansze niz np w Dangerdenie (i paru innych amerykanskich sklepach). Moim zdaniem tygon wart jest tej doplaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Na allegro kosztuje 10zł ale za 1/2m czyli 20zł/m a w aquatuning.de 4,99euro czyli też ~20zł/m. Nie sztuka znaleźć drożej, sztuka znaleźć taniej ;P Ale nie o tym pisałem. Pytałem czy tygon rzeczywiście jest taki genialny i wart 20'sto krotnie więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Właśnie, nie wie i bzdury gada.Ale ja np mam doświadczenie i dlatego piszę że płacimy za napis. Na pewno każdy zna zielony wąż Eheim 10zł/m, miałem taki i jednocześnie dla porównania kupiłem jakiś za 1zł/m w ogrodniku i wnioskuje że oprócz napisu to niczym się nie różniły... Tygona nie dotykałem możliwe że jest OK ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Ale ja np mam doświadczenie i dlatego piszę że płacimy za napis. (...) Tygona nie dotykałem (...) No tak, masz <_< To tak jak z plexi i poliwęglanem - niby nie widać różnicy ale wystarczy wyrzeźbić coś z jednego i z drugiego i widać że tam gdzie np. plexi pękało czy topiło się, tam poliwęglan trzyma się świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 No tak, masz <_< To tak jak z plexi i poliwęglanem - niby nie widać różnicy ale wystarczy wyrzeźbić coś z jednego i z drugiego i widać że tam gdzie np. plexi pękało czy topiło się, tam poliwęglan trzyma się świetnie. Kiedyś ściągnąłem sobie kilka metrów R3603 8/11 mm z alphacool.de. Generalnie wężyk fajny, kryształowo czysty, nie matowił się (borygo z demineralką). Sprzedałem na allegro z 300% (!) zyskiem, więc magia nazwy działa. Teraz po przesiadce na Innovateka nie widzę różnicy, a skoro nie widać różnicy... do większych średnic polecam, na sprowadzanie 8/10 IMO szkoda kasy. A wężyk z tematu wygląda fajnie, bo wyróżnia się z przeźroczystej (jak u mnie) i ultrafioletowej reszty. Pewnie jest jeszczo sporo ciekawych kolorków, w końcu Tygon to tworzywo do laboratoriów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 No ja tam wole aptrzeć czy nie ma bąbelków ale wygląda fajnie :D tak btw. to ten koleś z fotki niesamowicie estetycznie to zrobił i to też po częsci dlatego pewnie ten wąż sprawia takie wrażenie. Gdyby go użył ktoś składajacy swoje pierwsze WC zapewniam Was ze takich peanów na cześć tego koloru by nie było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 wdg mnie wąż jest pr0 el0 jazzy, jakbym miał jeszcze PC to sam bym się chetnie zainteresował.. cyba ze zwoduje C2D w macu apple :D Moze pc tuning sprowadzi wieksze ilosci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...