kashienka Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Hmm.. Czy ktoś nie dysponuje taką książeczką : "Fizyka i astronomia 2 - zbiór zadań, liceum ogólnokształcące. Zakres rozszerzony"? klik Potrzebowałabym bardzo scany lub photo paru stron z tejze książki dokladniej z dzialu optyka;] Ksiegarnie w moim miescie niestety nie maja tej ksiazki na stanie, a na zamowienie na allegro czy merlinie troche za pozno <_< Bylabym wdzieczna za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Nie możesz skorzystać z innego podręcznika? Przecież fizyka jest na całym świecie taka sama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Nie możesz skorzystać z innego podręcznika? Przecież fizyka jest na całym świecie taka sama :)Heh, chodzi mi o zbiór zadań, a nie podręcznik ;] a zadania musiałyby być dokladnie te same - gosciu daje nam czesto zad z tej ksiazki na spr.. A ja jako umysł raczej humanistyczny w klasie mat-inf nie jestem raczej z fizyka za pan brat ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...