korzeń Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Własnie oglądłem Katedre - Tomka Bagińskiego filmik ma 53 MB ale naprawde jest niezły . Ciekawie czy dostanie Ocara ? :) A jak wam sie podobał ????? ............... jesli nieoglądaliście to polecam bo warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ano filmik niczego sobie. Przy końcu przeszły mnie nieźle ciarki, ma klimacik... Podoba mi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 dajcie linka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 qrde widzialem trailery w TV - zajebiozaaa - dajcie linka plz !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 http://we.jest.o.k.pl/ftp/upload/cani/katedra.avi pewnie dlugo tu nie powisi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 wydymoza... 8O 8O gosciu sie musial niezle nad tym napracowac... klimat muza wszystko wypas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 http://we.jest.o.k.pl/ftp/upload/cani/katedra.avi pewnie dlugo tu nie powisi... Dla mnie wystarczy, żeby tak z 5 minut tam posiedział - żebym zassać zdążył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzeń Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja zasałem go przez DC :D ale macie stronke moze tu coś znajdziecie ........... http://www.platige.com/katedra/flash/stron...ona_glowna.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ostatnio na benchmark.pl na glownej pisali jak to bylo robione a filma ogladalem na wieksym ekranie - 28'' hehe super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Cały widziałem i mnie wmurował (powinni zatrudnić bagińskiego do Wiedźmina for special effects) ALE TRAILER TEŻ WYPAS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 :arrow: film jest cudo :D ogladnijcie full wersje (53,5 mb) - szczerze polecam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 poszukajcie sobie trailer filmiku IT , tez jest niezly jak znajde to dam tu linka do niego ------------------------------------- no i jak obiecalem Link do filmiku :D najlepiej ogladac w ciemnym pokoju z sluchawkami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 http://we.jest.o.k.pl/ftp/upload/cani/katedra.avi pewnie dlugo tu nie powisi... Powisi, powisi :) Sam autor zapowiada że film ma sie znaleźć w internecie prędzej czy później... to znalazł się prędzej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 http://we.jest.o.k.pl/ftp/upload/cani/katedra.avi pewnie dlugo tu nie powisi... Powisi, powisi :) Sam autor zapowiada że film ma sie znaleźć w internecie prędzej czy później... to znalazł się prędzej :wink: No to spoko, mysle ze ukazanie sie filmu w necie i rozprowadzanie go raczej autorowi nie szkodzi a pomaga, wszyscy film poogladaja i popodziwiaja. Jeszcze z negatywna opinia sie nie spotkalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 odpalcie w winampie 3 - ja miałem taką wersję co miała błąd i czerwony wyświetlała jako niebieski... filmik zupełnie inaczej wygląda - ale też extra (jak nie lepiej ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 znakomity film;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 A ktoś widział "Przebudzenie"? Ma podbić Shreka ;-) Link tutaj www.przebudzenie.pl. Według mnie to jeden wielki KICZ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Katedra roxx. Oglondalem ja juz w kinie efekt nie do opisania. Ale i tak sobie zasałem i obejrzalem jeszce raz. Jak na razie to moge jedynie porownac jakosc tego do final fantasy no i paru innych etiud. Cos czuje ze gosc dostnaie propozycje do jakiegos wiekszego studia o ile juz nie dostal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 wlasnie obejrzalem, i filmik jest zajebisty - tylko troche malo akcji w nim :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Moja siostra zna tego kolesia... półtora roku dziergał go na swoim komputerku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 poszukajcie sobie trailer filmiku IT , tez jest niezly jak znajde to dam tu linka do niego ------------------------------------- no i jak obiecalem Link do filmiku :D najlepiej ogladac w ciemnym pokoju z sluchawkami :) Tez go ogladalem i mi osobiscie trailer IT bardziej sie podobal niz Katedra, w katedrze koles pokazal na co go stac, duzo jednak male niedociagniecia tez byly - nikt nie jest doskonaly i filmu tez nie mozna robic przez cale zycie wiec w sumie oka. Jednak relalistycznosc IT jest poproastu genialna genialny robal gernialnie wkomponowany w tlo (jasnosc robala zapewne spacjalnie) i odpowiedni dobor swiatel - SZTUKA. O jeszcze jdeno odczucie do katedry - autor jest switnym grafikiem - to jest poprostu dobrze odwalony kawal dobrej roboty ;) ale sam motyw za plaski jak dla mnie. Wszystkie wymienione w poscie twierdzenia sa moje i tylko moje ;) mozecie sie z nimi nie zgadzac ;) filmy ogladalem na tym samym sprzecie - a moze to wina monitora 15' ze nie odczulem klimatu katedry :?: ;) POzdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Wlasnie .. wypadałoby oglądnąć to w kine ;] Divx nie opisze tylu szczegulow .... troche tępi klimacik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 A a nie mam obrazu, jakie kodeki sa wymagane :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ściągnij sobie Divx Pack z jakiejś polskiej strony, powinno wystarczyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le :!: 8O 8O 8O Jak nie dostanie oscara to znaczy ze holywood suxx :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Po obejrzeniu tego filmiku nasuwa mi się tylko jedno zdanie na usta: POLAK POTRAFI!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Potrafi ... i to w pojedynke - przeciw dobrze oplacanym grupom grafików ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Po obejrzeniu tego filmiku nasuwa mi się tylko jedno zdanie na usta: POLAK POTRAFI!!! Teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 obejzalem ....................ZAJEBISTE!!!!!!!!!!!!!! 8O 8O 8O doslownie mnie ciary przeszly przy koncowce - KURDE JEDNAK POLAK POTRAFI!!!!! 8O 8O 8O SZACUN DLA BAGINSKIEGO 8O 8O 8O TEN FILM POWINIEN DOSTAC OSCARA!!! :D :!: :!: :!: BTW: macie inne filmy te ktore zostaly nominowane do oscara ??? bo chetnie bym obejzal w celu porownania !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Filmik naprawdę świetny.... ale na Oskara raczej bym nie liczył. Dlaczego ? Ponieważ nie ma w nim ani słowa o uciśnionym narodzie żydowskim :D :D Pozdrowienia dla Tomka Bagińskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...