Ituriel Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Heh .. soon 2 have Pianista (nie mylić z ;Piano teacher - pianistka ) :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ehh, podajcie jakiegos konkretnego linka albo ftp do filmu katedra. Sciagam z dc ale takim tempem, ze mnie krew zaleje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ehh, podajcie jakiegos konkretnego linka albo ftp do filmu katedra. Sciagam z dc ale takim tempem, ze mnie krew zaleje. spróbuj na kazie ja przez modem ciągłem z transferem 4.5kb/s czyli jak na modem całkiem całkiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 nawet fajne to. ale szkoda kredek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 http://we.jest.o.k.pl/ftp/upload/cani/katedra.avi pewnie dlugo tu nie powisi... Ja sciagalem stad i trnsfer wpozadku ~60Kb/s :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Po obejrzeniu tego filmiku nasuwa mi się tylko jedno zdanie na usta: POLAK POTRAFI!!! Kufa ... Jasne ze potrafi !!... To kraj nie daje mozliwosci .... !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 No powiem, ze mnie zszokowalo. Taki niepozorny poczatek ale przeslanie i moral piekny w koncowce sie wyjasnia. Film piekny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Flm za____sty Ale z oskarem to ni jestem pewien :? Zobaczcie co jescze startuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A mi sie srednio spodobal, jesli chodzi o wykonanie techniczne to wporzadku, ale reszta sie raczej nie wyroznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Tez nieco robie w 3D i moge powiedziec jedno - piekne!! Po prostu. Co wiecej Tomek i jo zesmy do jednej budy biegali ale nigdy nie sadzilem ze to ja za jakis czas bede mogl biec do niego po nauke (my guru :twisted:) i autograf 8O !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 dla mnie ten gość jest prawdziwym guru :) Naprawde wyrazu uznania dla autora... tyle cierpliwości... nie mówiąc o talencie. Chłopaku marnujesz sie w tym kraju !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Wlasnie ogladnalem, macie racje -> rewelacja... A ty tek masz racje ... marnuje sie chlopak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Mi się film bardzo podobał . Co ciekawe : autor bardzo szybko dostał propozycję pracy ZA WIELKĄ WODĄ .... ale odmówił. Uznał , że w USA pracując dla Spielberga albo innego Lucasa musiałby pracować nad jakąś nogą dzinozaura od świtu do nocy i nigdy nie powstałoby coś takiego jak Katedra. Ludzie z zachodu gdy dowiedzieli się, że film powstawał po godzinach na szprzęcie firmy, w której pracował, nie mogli uwierzyć - coś takiego u nich w pracy by nie przeszło :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Fiml jest zajefajny! Szkoda,ze taki krotki. Najlepszy jest efekt wybuchu galezi z klaty goscia;) Respect... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Mi się film bardzo podobał . Co ciekawe : autor bardzo szybko dostał propozycję pracy ZA WIELKĄ WODĄ .... ale odmówił. Uznał , że w USA pracując dla Spielberga albo innego Lucasa musiałby pracować nad jakąś nogą dzinozaura od świtu do nocy i nigdy nie powstałoby coś takiego jak Katedra. Ludzie z zachodu gdy dowiedzieli się, że film powstawał po godzinach na szprzęcie firmy, w której pracował, nie mogli uwierzyć - coś takiego u nich w pracy by nie przeszło :D . To frajer bo sztuka sztuka a praca to praca... Jedno nie wyklucza drugiego... Od rana do nocy robilby noge dinozaura a w weekendy moglby sobie 'tworzyc' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Mi się film bardzo podobał . Co ciekawe : autor bardzo szybko dostał propozycję pracy ZA WIELKĄ WODĄ .... ale odmówił. Uznał , że w USA pracując dla Spielberga albo innego Lucasa musiałby pracować nad jakąś nogą dzinozaura od świtu do nocy i nigdy nie powstałoby coś takiego jak Katedra. Ludzie z zachodu gdy dowiedzieli się, że film powstawał po godzinach na szprzęcie firmy, w której pracował, nie mogli uwierzyć - coś takiego u nich w pracy by nie przeszło :D . To frajer bo sztuka sztuka a praca to praca... Jedno nie wyklucza drugiego... Od rana do nocy robilby noge dinozaura a w weekendy moglby sobie 'tworzyc' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Jeżeli ma ktoś link do KATEDRY ale inny niz ten podany wyzej to bardzo prosze o adres. Wielkie dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Własnie oblejzalem 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Tyle moge powiedziec, wyrazic sie tego słowami nie da, ta koncówka ze swiatlem to po prosru majster sztyk, z oscarem to bym sie jeszcze zastaniwil, ale takie cudo nie moze sie parnowac w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 O kurde 8O 8O 8O 8O 8O 8O Ja cie krece. I pewnie jak zwykle cos takiego zmarnuje sie w polsce. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Macie moze linki do reszty filmikow ? Jest chyba 4 nominowane do oscara. -Katedra -Mike's new car -nie znam -nie znam Mik's new car widzialem chyba zwiastun... coz... to tylko Potwory I Spolka nic wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Spox :P dac mu oscara a jak nie to vodki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Powiem, ze jak dla mnie to ten film rzadzi. Naprawde zrealizowany dobrze. Jedyne co mi sie nie podoba to ze niektore pomysly ostro zalatuja ekranizacja wladcy pierscieni. No nic, jak dla mnie to w tym filmie najwazniejsza jest fabula. Naprawde swietny film, polecam kazdemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Spox :P dac mu oscara a jak nie to vodki :D chleba mu !!! chleba !!! mam pytanko : czy oprocz "THE CATHEDRAL" wyszedl jakis filmik z krotkometrazowych kandydujacych do oscara wlasnie w takiej podobnej konwencji ??? bo chetnie bym obejrzal dla porownania :D moze ktos podalby liste filmow konkurujacych z "THE CATHEDRAL" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 niektore pomysly ostro zalatuja ekranizacja wladcy pierscieni. No nic, jak dla mnie to w tym filmie najwazniejsza jest fabula. Naprawde swietny film, polecam kazdemu.Tez mialem na poczatku takie skojarzenie, ale : - Gagiński katedre robił 5 lat, wiec wczesniej niz wyswietlili wladce - kazda katedra byla takiej konstrukcji, wiec to raczej wladca pierscieni spapugowal wyglad Morii po wygladzie sredniowiecznych katedr :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 niektore pomysly ostro zalatuja ekranizacja wladcy pierscieni. No nic, jak dla mnie to w tym filmie najwazniejsza jest fabula. Naprawde swietny film, polecam kazdemu.Tez mialem na poczatku takie skojarzenie, ale : - Gagiński katedre robił 5 lat, wiec wczesniej niz wyswietlili wladce - kazda katedra byla takiej konstrukcji, wiec to raczej wladca pierscieni spapugowal wyglad Morii po wygladzie sredniowiecznych katedr :D no faktycznie - dzisiaj mialem mega seans Wladcy - Druzyna pierscienia i dwie wieze i wlasnie ta moria mi przypomniala motyw z the cathedrall co do katedr - to wg. mojego staruszka to jest zrealizowana ta katedra na bazie katedry we Francji - takiej duzej wypasionej - qrde zapomnialem nazwy !!! i ta kobieta w "the cathedrall" jest tez na bazie postaci ktora jest na forntowej bramie tej katedry we Francji jezeli pomylilem panstwa to sory :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 co do katedr - to wg. mojego staruszka to jest zrealizowana ta katedra na bazie katedry we Francji - takiej duzej wypasionej - qrde zapomnialem nazwy !!! i ta kobieta w "the cathedrall" jest tez na bazie postaci ktora jest na forntowej bramie tej katedry we FrancjiNoterdam ??? Quazimodo i spółka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 a mi sie wydaje ze to byla inwencja tworcza:P wreszcie polscy graficy pokazali na co ich stac..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 No all OK, tylko skad zassac full version ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 No all OK, tylko skad zassac full version ? 8OKazaa, Direct Connect?... Dużo tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 No all OK, tylko skad zassac full version ? 8OKazaa, Direct Connect?... Dużo tego. Kazaa = syfioza DC , nie mam :/ Ale juz zassalem (thx Suchy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...