seba11 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Witam, mam pewien problem z kopiowaniem plików czy to przez LAN czy jak podłącze dysk do innego komputera. Nawet zmieniam uprawnienia aby każdy miał dostęp do tych plików i nadal niema możliwości ich kopiowania Problem jest taki, że kolor nazwy tych plików jest zielony. Doszłem już co oznacza kolor niebieski (pliki skompresowane). Jednak niemoge za nic w świecie dojść co oznacza kolor zielony który uniemożliwia działanie na plikach. Można tylko działać na komputerze na którym docelowo działa system. Błąd, który wyskakuje: Zielone pliki: . Niebieskie: Obydwa systemu to windows XP PRO Edytowane 4 Lutego 2007 przez seba11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Szyfrowane. Korzystac z nich moze tylko uzytkownik której je szyfrował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba11 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Szyfrowane. Korzystac z nich moze tylko uzytkownik której je szyfrował.No i super... wielkie dzięki ! Problem mam rozwiązany :D Jeszcze mam tylko pytanie czy po reinstalacji systemu windows pliki będą mogłbyś odczytywane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Bez kopii odpowiednich certyfikatów nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...