cavarr Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Cooler Master GeminII CPU Cooler Review GeminII lepszy "tylko" o 2C od Thermaltake BT :-P, zobaczymy czy te wyniki potwierdzą inni recenzenci testujący ten sprzęt :D ps powyższy test nadal mnie utwierdza w przekonaniu, że BT to bardzo wydajna konstrukcja, która jest nie doceniana na szerszą skalę :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 hmm? Mój angielski kuleje na wszystkie łapy, ale nie widziałem tam nic o prędkości obrotowej... tak więc gemini był na 2x1500obr...a typhoon o ile nic nie minąłem swoim własnym ok 1300obr... jeżeli tak jest, to gemini zdecydowanie dał ciała, po zmniejszeniu obrotów do takiego poziomu aby uzyskać zbliżony poziom hałasu przegra prawie na pewno... dziwne.. na ile to jest wiarygodny test? BT jest taki dobry czy to gemini takie słabe czy tez ktoś kogoś robi w balona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Ładne to i wydajne. Chyba se sprawie tego "coolerka". Akurat mam 2 wentylatory Akasa Amber 120mm. Ktoś chce za 110 zł Scythe Ninja ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulgor Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Szanowni forumowicze! Na XS znajduje się bardzo pomocny test pod tytułem: "Coolermaster Geminii vs Scythe Infinity vs Zalman 9700 vs Noctua NH-U12F" - tzn. test, który powiniem wszystko wyjaśnić. Znajduje się on TUTAJ Edytowane 20 Marca 2007 przez Fulgor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...