SlaY3R Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam mam monitorek podpiety dwoma kablami zwyklym i Dvi i chciałem zobaczyc czy jest jaka roznice i ...wchodze w ustwienia monitora tam gdzie jest opcja przełączania z D-Sub na Dvi lub Dvi na D-Sub i mam ustawione na Dvi i chce zmienic na D-sub podwsiwietlam D-sub i enter... obraz robi sie na chwile czarny i pochwili znow wraca ... i nadal mam ustawione DVI ;/ nie moge wybrac D-sub tylko caly czas DVI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhaal Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Witam mam monitorek podpiety dwoma kablami zwyklym i Dvi i chciałem zobaczyc czy jest jaka roznice i ...wchodze w ustwienia monitora tam gdzie jest opcja przełączania z D-Sub na Dvi lub Dvi na D-Sub i mam ustawione na Dvi i chce zmienic na D-sub podwsiwietlam D-sub i enter... obraz robi sie na chwile czarny i pochwili znow wraca ... i nadal mam ustawione DVI ;/ nie moge wybrac D-sub tylko caly czas DVIA moze on nie trawi takiego ustawienia...Mam ten sam monitor ale nie mam 2 kabla zeby spr czy u mnie dziala poprawnie Moge Ci powiedziec ze roznicy nie widac zadnej :) Edytowane 4 Lutego 2007 przez bhaal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...