Mane Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam! Mam taki problem ze moja mysz co chwile traci zasilanie USB :( Gwarancje mam do czerwca 2007, ale kiedyś miałem problem z nalepkami na spodzie gryzonia, cześć się przetarła i zaczepiały o podkładkę, więc je zerwałem. Probował ktoś reklamować mysz bez tych nalepek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Może być problem bo tam właśnie jest numer seryjny myszki. Wątpie aby teraz Ci uznali reklamację... Ja miałem troszkę inną sytuację z myszką logitecha... Niby 5 lat gwarancji (MX500) a jednak... pies przegryzł mi kabel i za cholerę nie chcieli mi naprawić. Nawet chciałem im zapłacić aby mi przesłali sam kabel ale odmówili... Więc zbyt życzliwego serwisu to oni napewno nie mają. Dlatego też wątpie abyś mógł spokojnie oddać na gwarancję tę mysz bo oni te naklejkę traktują jako plombę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Kabel mozna latwo zdobyc przekladajac go z innej myszy. Nawet kupic identyczny z jakiejs uszkodzonej myszy na allegro za grosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...