sasajas Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam Mam takie pytanko czy jest gdzies w polsce mozliwosc odbycia szkolenia z zakresu chłodnictwa?? Chodzi głównie o podstawy co jak działa jak sie lutije itp. chodzi o to ze potrzebuje czegos takiego do pracy którą teraz wykonuje wiec miałbym refundowane przez firme szkolenie tylko potrzebuje znalezc gdzie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Jak dziala to proste ;) co do lutowania kazdy kurs spawalniczy Cie tego nauczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Ja wiem ze to proste ale tu chodzi o cos takiego co jakis swistek papieru dostane ze uczestniczylem w szkoleniu. By to profesjonalnie wygladalo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Ja wiem ze to proste ale tu chodzi o cos takiego co jakis swistek papieru dostane ze uczestniczylem w szkoleniu. By to profesjonalnie wygladalo ;p Chcesz miec swistek na spawacza, idziesz na odpowiedni kurs do ZDZ'tow. Na chlodniaza juz nie tak latwo, bo raczej nie ma takich lajtowych szkolen, pozostaja chyba tylko studia jakies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Albo nawet szkoły średnie technik chłodnictwa;) Zależy skąd jesteś, może i bym znalazła informacje dot. odbycia kursu (pw) Edytowane 12 Lutego 2007 przez eMJotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Są takie szkoły, np u nas w tym roku wystartował technik chłodnik: http://www.zs1.bochnia.pl/index.php?option...4&Itemid=62 Sponsorowane wszystko przez danfossa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...