R@V Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 No wlasnie zna ktos takowe gry :D ostatnio naszlo mnie na takie :D milo jest grajac popatrzec na taka np.: wode w NOLF II :D Moze ktos zna jakies linki albo bynajmniej tytuly qtore takowe pixele wykorzystuja :D nie koniecznie gry moze jakies programy czy tam dema :D ha pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Szpaner jeden, szpanuje jakąś nową kartą!! :-) (żartuje) Pixel Shader`a znajdziesz np w: Moto GP 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 nio jasne ze szpaner :D haha nie no tak powaznie to szukam jakis efektownych gier :D zeby pocieszylo moje oczy :D juz dawno w takie nie gralem :D teraz po zmianie karty na RADKA :twisted: w ciosik dobrego moge pograc :D pozdrowka i dzieki za podpowiedz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 np. morrowind Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Morrowind wlasnie przed chwilka gralem :D no musze przyznac ze ta gra wyglada calkiem inaczej :D niz na moim starym GEFORCE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 chcesz zobaczyć pixel shader to włącz sobie demko delta force black howk dawn w trybie mp i zobacz sobie wode, jest czaderska!! giera zrobiona na motorze comancha4 i zapowiada sie nieżle!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandx Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Morrowind, Delta Force - Black Hawk, Unreal Tournament 2003, Unreal 2, Splinter Cell, wiecej nie pamietam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 w moroowindzie widac co daje pixel szejder :D haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 No no dzieki chlopaki :D wiec tak UNREAL 2 wlasnie gram i szczerze woda ladna ale jak na pixele widzialem ladniejsza :D trawka tez miodzio :D a OGIEN to mistrzostwo :D DELATA hymmm jeszcze nie sprawdzalem ale zaraz sprawdze :D MORROWIND gralem i tam rzeczywiscie jest zajebioza ta woda :D takie ladne odbicia :D mniam :D jeszcze poszukam czegod :D dzieki i pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Ciekawe, jaką masz kartę....w najgorszym wypadku SIS Xabre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Ha a no mam radka 8500 co prawda zfashowana qrcze na 9100 :D i jestem z niej zadowolony :D kupilem ja za 400zl wszystko ladnie chodzi dziala :D ale i tak niedlugo bedzie trzeba ja zmienic na cos lepszego :D pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 no spox, ja tez planuje sobie radka jakiegos zakupic (9500 najprawdopodobniej) i tez cieszyc oczka milymi widokami i szpanowac jak tu niektorzy uczestnicy forum :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Nie ma to jak NOLF 2. Takich szaderow nie ma w zadnej innej grze !!! Najbardziej rozwalila mnie woda z ta misja w doku z lodzia podwodna w ksztalcie rekina i na wpol zamarznieta woda w misji na syberii. A inne gry z PS (Pixel Shader) to tak jak chlopaki pisza. Jeszcze jednak dodam ta durna sciganke "Railly chalange" - lod jest przepiekny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 NOLF2 jasne ze tak PIXELE sa nie do wyjeb...... w RALLI gralem jakis czas temu i rzeczywiscie lod wyglada nieziemsko :D taki fajny blyszczacy :D ha szkoda tylko ze fizyka jazdy jest taka ARCADOWA ale ogolnie fajna giera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Jest jeszcze demko gry, ktora niebawem wyjdzie. Splinter Cell. Piekna gra swiatla i cieni - oczywiscie dzieki PS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Street Legal po spaczowaniu obsluguje Pixel Shadery :lol:. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Quake 3 po zaaplikowaniu patcha. wiecej na stronie benchamrk.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Quake 3 po zaaplikowaniu patcha. wiecej na stronie benchamrk.pl Mozesz podac dokladniejszego linka do tej rewelacji ? Lub nazwe tego patcha ? Na pewno nie pomylilo Ci sie z Q1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Nad przeróbką Q3 są prowadzone prace developerskie. Ale co ci Kareas z nowych efektów, jak nie widziałeś Tru Form w Quake 2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Mam jakąś przeróbke do q1 , ze engine z q1 zmienia się na engine z dooma 3. Może przy tym uda Ci się zastosować Shader'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Nad przeróbką Q3 są prowadzone prace developerskie. Ale co ci Kareas z nowych efektów, jak nie widziałeś Tru Form w Quake 2 :P true form w q2 ?? jest jakis patch ?? mozna linka prosic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Oj, niepamiętam niestety, gdzie to było :( Quake 2 dawno temu wywaliłem .....trzeba szukać, najlepiej na stronach poświęconych Quakom . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Projekt IGI 2 w opcjach grafiki jest włączenie Pixel Shaders.Niestety jak ją włączę to znikają mi tekstury.Ma tak ktoś.Czyżby wersja Pixel Shaders na Gf3 już była za stara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 hmm, poszukalem i znalazlem true form do q1, q2 i ut, podaje linki http://area3d.net/story.php?id=25 http://area3d.net/story.php?id=26 http://area3d.net/story.php?id=27 sprawdzalem tylko q2 - i rzeczywiscie dziala, co wiecej postacie wygladaja naprawde lepiej. teraz wady, tylko opengl w 640x480, innych tybow nie ma, no i oprocz potworkow tesselacji ulegaja wszystkie przedmioty ktore mozna podniesc (bron, apteczki, zbroje) - przez co wygladaja kapke smiesznie - tak jakby byly "nadmuchane". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ja chce tego patcha do Q !!! ale juz !!! jak to sie zwie ???? na benchark.pl to se mozna poszukac :/ jesli ktos cos znajdzie prosze o niezwloczny kontakt !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ja chce tego patcha do Q !!! ale juz !!! jak to sie zwie ???? na benchark.pl to se mozna poszukac :/ jesli ktos cos znajdzie prosze o niezwloczny kontakt !!!!!!! zdejmij te czarne brele kolego i spojrz post wyzej, dopiero co umiescilem tam TO CZEGO TAK CHCESZ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 http://www.gamedev.net/reference/programmi...es/dx81shader1/ cos wyszperalem prosze bardzo ale narazie nimoge znalesc gotowego patch a tam jest sporo roboty przy tym :/ at popatrz stary ale tam nigdzie nie bylo napisane ze to jest patch do q3 pisales o q1 i q2 a mnie to nie obchodzi wiec olalem text sprawdziem to i to NIE jest to czego chce mowa o Q3 i pixel shaderah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 .. Added Direct3D Pixel shader option. ... Full Release (Win32 Installer) Quake 3 OSP 1.02 Full Release (Zipped) Quake 3 OSP 1.01 to 1.02 Patch (Win32 Installer ... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Projekt IGI 2 w opcjach grafiki jest włączenie Pixel Shaders.Niestety jak ją włączę to znikają mi tekstury.Ma tak ktoś.Czyżby wersja Pixel Shaders na Gf3 już była za stara. No właśnie też mam taki problem może mi ktoś powiedzieć czemu tak jest???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Qrcze dawno mnie tutaj nie bylo :D bylem zajety szukaniem PIXELOW :D i co znalazlem a nic :D a co do TRUEFORME to widzialem w Q2 i UNREALU :D no ludziki calkiem inaczej wygladaly :D niezle niezle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...