partyboy666 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Witam, kumpel zakupił e4300, 1gb 800mhz, 7900gs, jaka plyta bedzie najlepszym rozwiazaniem do tego zestawu ?? tego procka chcialby podkrecic max. do 2,4 GHz (FSB 266). EDIT: zapomnialem dodac ze oferty tylko z prolinu ( KLIK ) czy ta sie nada do lekkiego OC Gigabyte 945 S3 ? dzieki i pozdro Edytowane 5 Lutego 2007 przez partyboy666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Skoro Wroclaw czyli moje miasto tylko z 2 sklepami to zamiast Gigagowna sam osobiscie bralbym pod doplatach Asusa P5LD2 (ale to 370)P5LD2/C (ale nadal kasy brak...)Chyba nie masz wyboru...i Gigagowno 945P-S3. Sam kupilbym za 270 z Morele.Net Biostara TFroce 945 rew 2.00 Przygotuj sie na walke jesli mobo padnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 no wlasnie problem w tym ze znajomy caly zestaw bierze z tego sklepu wiec tylko on wchodzi w gre, cena tez max. 300, ten gigabyte az taki fee ? padają te płyty ? same z siebie czy od czegos konkretnego ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 no wlasnie problem w tym ze znajomy caly zestaw bierze z tego sklepu wiec tylko on wchodzi w gre, cena tez max. 300, ten gigabyte az taki fee ? padają te płyty ? same z siebie czy od czegos konkretnego ? :) Mam uraz do tej marki bo w pol roku mialem wlasnie ich 3 mobasy: -K8NF9 S939 -GA-8N-SLI S775 -945PL-S3 A jesli idzie o "padanie". Kazda ci padnie jesli za mocno wykrecisz itd , denerwuja mnie biosy w tych Gigabyte itd. A co do sklepow. Mialem na mysli "uznawanie" gwarancji. Wpiszcie sobie w Google "opinie o sklepie proline" lub wejdz na IDG i poszukaj....Jest o tym sporo , dlatego pisalem o walce z padnietym mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Wg. mnie ten Gigabyte na 945 do włożenia do pc się nada.... Ale na jakieś porządne o/c bym nie liczył (opinia na podstawie testów, do samej marki nic nie mam). A co do uznawania gwarancji itd. w Proline, to może tak jest, ale nie w oddziale w Katowicach. Sam jestem uczestnikiem "programu gwaranycjnego" made in Proline i jestem bardzo zadowolony. Miła obsługa, wielkie zrozumienie i bezproblemowe przyjęcie części na gwarancje (karta graficzna). Teraz w piątek zostałem powiadomiony (tydzień po oddaniu na serwis), że reklamacja przyjęta, grafa padnięta i szukają dla mnie nowej 9550XT lub ew. pomagają w doborze nowej w zamian za nią (wartość nowej = kwota jaką dałem za mojego 9550XT w dniu zakupu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...