Blade Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam, poszukuję tytułów gier RTS, które cechowałby realizm (gry o mechanice podobnej do Close Combat, ale rozbudowa bazy też jest mile widziana :). Chodzi mi o odzwierciedlenie niecelności broni (jednostki mogą nie trafić przeciwnika), brak klasycznych pasków energii (jeden strzał może wyeliminować jednostkę, trafenie powoduje uszkodzenia itp.). Czy znacie jakieś tytuły, spełniające te kryteria (poza serią Close Combat)? Pozdrawiam, Blade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 company of heroes chyba spełnia twoje wszystkie kryteria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Z nowszych tytułów to Company of Heros i Faces of War. Company dużo lepsze ale FoW masz już za 30zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Z nowszych tytułów to Company of Heros i Faces of War. Company dużo lepsze ale FoW masz już za 30zł :) Mojemu bratu w CoH się nie podobało budowanie czołgów w Normandii a jest fanem CC z tego co wiem to bardzo mu się podobało Soldiers i właśnie ostatnio gra w FoW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 FoW polecam bo fajnie się gra :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...