rgomez Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam.Zadałem już to pytanie w innym topicu ale z braku odzewu próbuję jeszcze raz.Płyta ecs nforce 3 s.939, proc athlon 64 3700 san diego, zasiłka modecom350 atx 2,0 pfc(nie feel), karta geforce 6600, dwa cdromy ,pamięci 2x256 ddr goodram.Komp na początku włączał się w miare dobrze, podczas instalacji xp zaczął wywalać błędy, następnie zaczęły sie problemy z uruchamianiem.Raz się odpalał , raz sie nie odpalał.Trzeba było czekać pare chwil i trzymać przycisk power żeby się włączył.A w końcu przestał się uruchamiać.Sprawdziłem na innym zasilaczu i to samo.Czyzby płytka była walnięta ?A może jakaś inna podpowiedż? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Trzeba było czekać pare chwil i trzymać przycisk power żeby się włączył.A w końcu przestał się uruchamiać. Płyta raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rgomez Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Dzieki kolego.Próbowałem wszystkiego-odłączanie całego osprzętu, wymiana grafy itd.Tyle dobrze ze płyta na gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...